Trejsanje u igri jako teško primijetim, ovisi o doba dana, refleksije na prozorima i sl...pa ne budem sad stajao kod nekog auta i gledao refleksije. Sunčeva svjetlost kad obasja neku sobu je daleko bolje nego bez RT-a ali to sam vidio, probao i isključio, jer više guštam kad je igra radi fluidnije. Kao što rekoh ne razgledavam to sve nego igram a igra izgleda super i bez RT-a. Npr. Control igram sa RT-om jer uz DLSS nema veliki udar na performanse, sve se fino vrti na 80+ fpsa. Da su sve igre tako dobro optimizirane bilo bi super. Da nije tako optimiziran ugasio bi RT odmah, jer i bez RT-a Control izgleda super i opet ne zagledam se u te efekte nego igram igru. Jednom vidiš iz znatiželje i dalje mi je to manje bitno. Fludnost osjetiš stalno, svake sekunde.

igra svakako izgleda bolje nakon ovog hotfixa na pro konzoli, nazalost i nakon updatea mi se dogodio jedan crash(mislim da mi je nakon 24h to vec cetvrti). to mi nije toliko strasno s obzirom da igra savea redovito.

@maverick tbh na većim težinama nemreš radit fist fight questove bez da imaš dobar fps. Imaš fajt u jebenoj rupi koja je onak 3 sa 3 a ženska te može 1 šotati sa šakom. Ti njoj skidaš 1-2% hpa sa svakim power up udarcem. Pa ti vidi. na 50 fpsa nisam se mogao sa njom boriti, a još sam abjuzao double jump. baš ti treba jebena responzivnost.

i ako se želite raspravljati o tehničkoj strani igre imate drugi topic. Keep it gameplay and exploit friendly!

Ok vi igrate igru. Samo mala mi je vajda od nove RT kartice ako ju necu sluziti u punom potencijalu. Fensi pricam o igri, necemo sada razgranicavati svaki topic na tech i gp zbog dva tri posta pobogu. Decko mi je rekao sta mu je prioritet, prihvacam i povlacim se.

Je li još tko našao Skippyja? 🤣

fensisuperstar Pa ti vidi. na 50 fpsa nisam se mogao sa njom boriti, a još sam abjuzao double jump. baš ti treba jebena responzivnost.

Git good bro, nije to do fpsa.

foggy e nek si mu reko. Jos taj oronuli melle i sad kriv fps 😂😂

foggy Git good bro, nije to do fpsa.

Giphy - I Will End You The Rock GIF by Hobbs & Shaw Smack Talk
      Giphy - angry uh oh GIF by WWEGiphy - ill cut you dont test me GIFGiphy - nbc ill kill you GIF by Brooklyn Nine-NineGiphy - hungry season 1 GIF by ThePassageFOX

ČiM dOđE cYbErPuNk mP iMa dA Te DELETAM sA sErVeRAaaaaaAA

JK bro. moram gitgudat izgleda. pičko

poslušat angry joe video.

Skida se update 9 gigobajta!

Da, i meni 9GB...
      Nekima 2GB, nekima 4GB...

Meni je na Ps5 bio oko 17 gb, a nekima vise..

Nego; jel ste ubrali da u PC verziji nema vibracije na kontroleru?

Gledam po cijele dane Cyber 77 on RTX 3090 i tak na yt.
        U 4K.

Kad se lik vozi po gradu u određenim dijelovima imam osjećaj da je Zagreb oko autobusnog kolodvora pomiješan uz Kapucinski trg u Varaždinu.
        Skoro kao real life ako ne tražimo piksele baš.
        Kakva atmosfera.
        Vi koji igrate uz ray tracing kužite valjda.
        Osvjetljenje je tako dobro da slikam i zovem brata non stop.

Nikak dočekati pad cijena, skoro sam 18. pre neki dan kupio RTX 3080 za 6800, sad mi žao.
        Problem bude da nakon CB77 na PC-u ni jedna igra neće imati taj epski efekt. Možda idućih 6-7 godina. Znam o čemu ste govorili.
        Nema igre koja ima takvu geometriju i detalje, toliko gusto a open world.
        Nije ni čudo koliko za bugove i greške koliko je igra ambiciozna.
        Pa to jos ni jedan studio nije uradio.
        Možda im nije uspjelo 100% ali bar guraju naprijed, idu kamo se drugi ne usude. Vizionari.

chono7 Ja mislio ludim jbt, dobro da je bio samo loše implementiranm DLSS.