Igra li ko na najvećoj težini... jeli postane prelagano kao i Witcher 3 ?

Zapravo nikad ne igram FP igre na većim težinama.
    Osjećam se jako ranjivo kad ne vidim iza sebe.
    Još tu di se neprijatelji spawnaju napoznatom logikom...
    Pusti, ne treba ti to.

chono7
    Imam gog verziju, možda 1-2 FPS-a više na određenim lokacijama ali nikakva bitna razlika. Ali naletite li na još takvih stvari, samo ih puknite ovde. Jedna možda i upali. Hvala svakako.

Jeli ovo čudo išta valja na PS4 gledam malo slike po netu pa ovo izgleda koda je za PS2 ???? Hvala bogu da nisma nabavio ali ko ni ovo očekivao budne igrao ako igra ima dobru priču i gameplay na PS5

doktor1 pogodio si film, ali fulo glumicu.
    Meni liči na Pris (Daryl Hannah).

Vjerojatno zbog zurke i šminke oko očiju.

Mislim da su i vremenske uvijete morali napraviti bolje!
    Pogledajmo Legion. Kada preko dana padne kiša odmah je tmurno i atmosferično.
    Ovdje su dani uvijek ekstra sunčani...

Igram inače CP sa surround slušalicama + Dolby Atmos. Imajući u vidu da ispred sebe imam ogromni zakrivljeni monitor, ne treba mi VR da budem doslovno u Night Cityju.

edit:
      Kada već stavljamo ženske likove...

Nema na čemu.

dormin
      Ne znam za Witcher, ali igram ovo na hard i recimo da nakon 10, 15 sati side misija nećeš imati nikakve probleme. Zapravo, ako se dobro naoružaš i ispraksiraš hakiranje, poprilično je lagano.

Ak je ne kresnem u igri bit ću jako razočaran. 

Cole

Ak je ne kresnem u igri bit ću jako razočaran.

Pa dobra je, ali malo joj se povlači kosa i ima brkove.

Dizajn likova maestralan!

Je li samo meni main quest tako-tako zasad? Prešao onu misiju sa Panam, i ne dopada mi se baš koliko je tu puno skriptiranosti i on rail napucavanja. Nisam se još previše zapalio ni za priču, služi svrsi no ništa posebno impresivno izuzev jednog elementa kojeg bi morao spoilati da ga spomenem. Igra je vrhunska kad god pusti igrača da se bavi side contentom, no ne toliko kad vas vuče za nos kroz glavne misije.

Ja rokam side questove i uživam u svijetu, nisam taknuo ništa baš main quest, ali mi se sviđa što se svi side questovi čine kao main questovi.

Cole
          Svi side questovi se cine kao main questovi.
          Au meni bas ne, ima finih ali meni iskreno ima bas puno slicnih I osrednjih.
          Dodjes do markera, neko te nazove.
          Treba nekog ubiti, nesto ukrasti i sl.
          I onda imas izbor oces na silu ili se sunjati.
          Kazem ima finih sporednih ali daleko da su svi nesto posebno.
          Pogotovo ono sa policijom i sl.