Miro Da manje pickaras po igri mozda bi procitao da na PS5 igra radi bolje nego na PS4 modelima, uz stabilni i konkretni FPS + brza ucitavanja 🙂

S druge strane, ima konzolasa koji su na Ps5 krenuli igru? 😃 Ja krecem nakon posla, iako se borim sam sa sobom da pricekam dok ne speglaju sve, ako mi bugovi uniste iskustvo ubit cu nekog.

chono7

Najbolje otvoriti neku privat temu samo za mene i portalovce pa da tu lijepim sve što nađem hahah 😃
    Hvala ti drug na lijepim komentarima
    💪

@prayer brutalno

Ess, Collectors ubija... Jebeno.

Jedva čekam da dođe taj next gen patch. I u ovim verzijama grad baš izgleda super detaljno i "puno", jako vertikalno. Baš onako gusto i popunjeno.

Zna li se kada će doći taj patch? Q1 21'?

Ima li ko na PCu? Meni je skoro skinut. Jel ima popravka u performansama nakon drivera koji su jučer došli?

wooddiebone ne bi znao, meni je zakucano na 60 na ultra i rt na ultra 😁

@Fenix koliki je limit za upload slike ovdje na forumu? Screensi su ogromni, preko 3.5mb

chono7 kakvu grešku? Koliko znam na imgur je limit 20mb (njega koristimo na forumu)

• [deleted]

U sancti ni danas nemaju nigdje po ducanima, aaaa kakvi amateri. Sad cu kupit prek ps storea ko ih jebe

foggy S druge strane, ima konzolasa koji su na Ps5 krenuli igru?

Ima. Krenuo sam igrati (oko sat i pol) i završio prvu misiju. Premalo je to vremena u igri za donošenje zaključaka... ali za sada ništa nije potrgano - nemaš straha. Na žalost ne mogu napraviti usporedbu sa PS4 ali mogu reći da je učitavanje brzo, jaako brzo.

Nexus Zna li se kada će doći taj patch? Q1 21'?

Bilo je riječi o Q2, a možda i početak Q3. Ništa prije 5. ili 6. mjeseca.

Ako i to ne odgode. Danas je dan za šampanjac definitivno.

[deleted] lol nemoj hebat da igru nisu pustili po ducanima na day one xD

Sancta je fakat svakim danom sve gora....

GTX 970 dostiže 45 fpsa na 1080p sve low sve off.

Nije čak ni loše.

Mislim da imaš 60 FPS na 1080p sa mid-high mixom bez RTXa

jel se mora slagat postavke rezolucije i to ... na ps5, ps4?