krpa Ja sam tek nakon 40 sati skužio da se mogu upgrejdat postojeća oružja. 😅 Craftao sam samo jedan epic smg ali još uvijek mi je najop onaj pištolj sa 600+ dmg. Headshot je zagarantirani kill + povećao sam mu crit chance. Nadam se da ne postoji max level i da ću moći kompletno otključati sve perkove i skillove. Ako je sudit po letimičnom pogledu na mapu, prilika za dizat level ima na svakom djeliću mape.
krpa dormin Ne znam za Witcher, ali igram ovo na hard i recimo da nakon 10, 15 sati side misija nećeš imati nikakve probleme. Zapravo, ako se dobro naoružaš i ispraksiraš hakiranje, poprilično je lagano.
wooddiebone Zapravo nikad ne igram FP igre na većim težinama. Osjećam se jako ranjivo kad ne vidim iza sebe. Još tu di se neprijatelji spawnaju napoznatom logikom... Pusti, ne treba ti to.
Shooter chono7 Imam gog verziju, možda 1-2 FPS-a više na određenim lokacijama ali nikakva bitna razlika. Ali naletite li na još takvih stvari, samo ih puknite ovde. Jedna možda i upali. Hvala svakako.
HideooKoojima Jeli ovo čudo išta valja na PS4 gledam malo slike po netu pa ovo izgleda koda je za PS2 ???? Hvala bogu da nisma nabavio ali ko ni ovo očekivao budne igrao ako igra ima dobru priču i gameplay na PS5
Tzereen doktor1 pogodio si film, ali fulo glumicu. Meni liči na Pris (Daryl Hannah). Vjerojatno zbog zurke i šminke oko očiju.
doktor1 Mislim da su i vremenske uvijete morali napraviti bolje! Pogledajmo Legion. Kada preko dana padne kiša odmah je tmurno i atmosferično. Ovdje su dani uvijek ekstra sunčani...
Deadwalker Igram inače CP sa surround slušalicama + Dolby Atmos. Imajući u vidu da ispred sebe imam ogromni zakrivljeni monitor, ne treba mi VR da budem doslovno u Night Cityju. edit: Kada već stavljamo ženske likove... Nema na čemu.
chono7 Cisti next gen https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-cyberpunk-2077-high-end-pc-tech-analysis
Fico Cole Ak je ne kresnem u igri bit ću jako razočaran. Pa dobra je, ali malo joj se povlači kosa i ima brkove.