S razlogom je napravljena tema upravo za takvu raspravu i nije teško držati se te jedne jednostavne smjernice.
Cyberpunk 2077
Vec je neko spomenuo onu misiju sa taksijima.
Stvarno je jebenica.
Misija kao misija je super i dijalog je ocekivan ali i dalje zadovoljavajuci.
Ali glavno meso misije je sto te provede kroz taj prelepi grad i pokaze ti deo njegove lepote i razlicitih kultura.
Predivno upoznavanje sa gradom.
Svidja mi se sto je zastupljeno vise jezika u igri pa cujes kako ljudi pricaju na japanskom, ruskom itd.
AbelKOsMos
I najbolji easter egg!
wooddiebone
Hahahah da.
Meni je Clarice ipak najdrazi taxi <3
Evo taman igram misiju sa onim AI taxiem! Mislim da sam došao do predzadnjeg i AI od taxia je jebeni
Ehh i Takemura legenda!
I igra postaje sve krasnija i krasnija!
- Uređivano
Ništa od toga. Nikakve razlike. 3600 + 5700XT
Te "psiho" postavke iz moda čak smanjju detalje napsram ultra postavki.
Manit se toga.
- Uređivano
Meni su te "20 FPSa" priče jednostavno nerealne! Uredu je dobiti cca 5 FPS, ali 20??
Pa to su razlike između npr RTX 3080 i RTX 3090....
Nick930, čovjek radi najbolje usporedbe:
Realno je ako je fakat napravljen taj previd u configu.
Da, ovo je baš stavljena granica u .cfg-u. Što govori puno i o užurbanosti, ali neću o tome...
- Uređivano
Ali mnogi su to promjenili i nema nikakve razlike kao i kod mene.
Mislim, zar su oni jedini da je nešto tako po pitanju PC postavki koje često prate one sa PS4/X1?
Često modam igre, radim tweakove i čačkam po datotekama iz igara i tvrdim da slične stvari ima jako, jako velika količina igara na tržištu.
- Uređivano
Ma znam, samo kažem, ja sam viđao i veće skokove kod nekih tweakova.
Evo meni recimo CPU usage mi je na 20% dok igram igru. U centru grada.
Kak? Ne znam.
Napravio sam ovo i ništa se nije promjenilo.
Ja sam sam promjenio liniju koda u exe fileu i CPU usage mi je sa 50% otišo na nekih 65%
GPU je od početka na 90+%
To te uz RTSS FPS cap i freesync monito imam fluidan gameplay i niti ne tražim ostale "popravke"
Ali da se razumjemo, meni su 45 FPS + Freesync sasvim zadovoljavajuće performanse
Slažem se 45 FPSa može biti jako ugodno iskustvo.
Pogotovo na kontroleru. Tamo se ne osjeti tolko nizak FPS.
A mislim, konzole su većinski na 30 bile do sad.
Kroz par godina bi se mogli razmaziti i pričati da je sve ispod 60 neigrivo.
Neki to već i rade tu
Ajde da budemo korektni, nastavimo ovu raspravu u onoj drugoj temi pa ćemo ovdje nastaviti s konkretnim dojmovima o igri.
- Uređivano
Super perk; automatski pretvara smeće u materijale za crafting te sa time se isto automatski diže crating lvl
Ovih perkova ima milijardu i ja bi sve!
Mislim da će mi nakon 30+ sati u igri, (ove ne računam jer sam krenuo izpočetka) gameplay biti još 3x bolji.
Već im sada pržim mozgove, kvarim oružja itd...
Ja i nakon ovoliko sati često stisnem centralni ljevi gumb za sve statse i inventroji, umjesto desni na gamepadu.. Jer ljevi izbacuje main menu...