Vec je neko spomenuo onu misiju sa taksijima.
Stvarno je jebenica.
Misija kao misija je super i dijalog je ocekivan ali i dalje zadovoljavajuci.
Ali glavno meso misije je sto te provede kroz taj prelepi grad i pokaze ti deo njegove lepote i razlicitih kultura.
Predivno upoznavanje sa gradom.
Svidja mi se sto je zastupljeno vise jezika u igri pa cujes kako ljudi pricaju na japanskom, ruskom itd.

Evo taman igram misiju sa onim AI taxiem! Mislim da sam došao do predzadnjeg i AI od taxia je jebeni

Glados, čak i kaže the cake is a lie! No pošalje neke svoje goonse na tebe koji me dosta lako ubiju tako da sam odustao od toga dok se ne ojačam malo

Ehh i Takemura legenda! 🤣

I igra postaje sve krasnija i krasnija!

chono7

Ništa od toga. Nikakve razlike. 3600 + 5700XT

wooddiebone

Te "psiho" postavke iz moda čak smanjju detalje napsram ultra postavki.
    Manit se toga.

doktor1 Neki javljaju da su dobili povećanje i po 20fps-a, neki kao i ti javljaju da nema nikakve promjene. Baš me zanima hoće meni išta pomoći.

Fico to je to, samo ono sto sam ja linkao je stavljeno kao mod. I jos jedna stavka, navodno radi samo s gog verzijom

Meni su te "20 FPSa" priče jednostavno nerealne! Uredu je dobiti cca 5 FPS, ali 20??
          Pa to su razlike između npr RTX 3080 i RTX 3090....

Nick930, čovjek radi najbolje usporedbe:

Da, ovo je baš stavljena granica u .cfg-u. Što govori puno i o užurbanosti, ali neću o tome...

wooddiebone

Ali mnogi su to promjenili i nema nikakve razlike kao i kod mene.
            Mislim, zar su oni jedini da je nešto tako po pitanju PC postavki koje često prate one sa PS4/X1?

Često modam igre, radim tweakove i čačkam po datotekama iz igara i tvrdim da slične stvari ima jako, jako velika količina igara na tržištu.

Ma znam, samo kažem, ja sam viđao i veće skokove kod nekih tweakova.

Evo meni recimo CPU usage mi je na 20% dok igram igru. U centru grada.
            Kak? Ne znam.
            Napravio sam ovo i ništa se nije promjenilo.

wooddiebone

Ja sam sam promjenio liniju koda u exe fileu i CPU usage mi je sa 50% otišo na nekih 65%
              GPU je od početka na 90+%

To te uz RTSS FPS cap i freesync monito imam fluidan gameplay i niti ne tražim ostale "popravke"
              Ali da se razumjemo, meni su 45 FPS + Freesync sasvim zadovoljavajuće performanse

Slažem se 45 FPSa može biti jako ugodno iskustvo.
              Pogotovo na kontroleru. Tamo se ne osjeti tolko nizak FPS.

A mislim, konzole su većinski na 30 bile do sad.
              Kroz par godina bi se mogli razmaziti i pričati da je sve ispod 60 neigrivo.
              Neki to već i rade tu 😂

Ajde da budemo korektni, nastavimo ovu raspravu u onoj drugoj temi pa ćemo ovdje nastaviti s konkretnim dojmovima o igri.

Super perk; automatski pretvara smeće u materijale za crafting te sa time se isto automatski diže crating lvl

Ovih perkova ima milijardu i ja bi sve!
              Mislim da će mi nakon 30+ sati u igri, (ove ne računam jer sam krenuo izpočetka) gameplay biti još 3x bolji.
              Već im sada pržim mozgove, kvarim oružja itd...

Ja i nakon ovoliko sati često stisnem centralni ljevi gumb za sve statse i inventroji, umjesto desni na gamepadu.. Jer ljevi izbacuje main menu...