Tesko je,ocito, napraviti sustav koji ce biti funkcionalan kad je u pitanju ocjenjivanje ovakvoga tipa. Igrao sam jako puno igara, ali nisam siguran dali bih nasao jednu kojoj bih dao 1 ili 2, sto ne znaci da takve ne postoje. Takodjer puno puta se meni neka igra ne svidja, ali prepoznam kvalitetu. Svejedno to ne znaci da trebamo zabraniti takvu ocjenu, bas kao ni 9 ni 10.
Ipak na kraju krajeva ni ne volim to numericko ocjenjivanje i puno vise mi gode ona tipa ACG revjuvera i sl te smatram da takva puno manje "uvrjede" gejmere i opcenito se manje pompe oko takvih stvara.
Ako ti kazem vecinu mana i vrlina bez da budem uvredljiv ili da djelim sve moguce hvale te temeljito objasnim zasto ih smatram jednima ili drugima te opcenito odradim cjelu igru i lijepo prezentiram sve njene bitnije aspekte, a na kraju ne kazem da je igra za mene 6/10 ili 10/10, vec navedem da se igra po punoj cjenu itekako isplati igrati (npr RDR2) ili da pricekamo malo snizenja (npr Resi3) ili pak da igru uzimamo samo ako mozemo preko tih i tih aspekata i/ili mana preci ili na kraju krajeva da cekamo neki zesci sale, posudimo ili zaobidjemo ako je ikako moguce, tada ce se vjerovatno stvoriti puno manje kontroverze i toksicnosti kakva vlada vec dugo vremena u bespucima interneta.
Ipak svjestan sam koliko su numericke ocjene primamljive publici i kako te drevne znamenke bude srecu, ljutnju, strast, bijes i ostale ljepe i manje ljepe osjecaje kod nas ljudi i kako nemali broj puta pokazemo neke osobine koje nas mozda ni ne prikazuju kao osobu, kakva zapravo jesmo, u punom sjaju.