dok su Sonyevi svi kasniji nastavci lošije prošli kod kritike
Al ja stvarno, ali stvarno, ne kužim što taj jebeni broj predstavlja.
Zamisli, igre poput Bloodbornea / Uncharteda 4 / Killzonea 2 / Demon Soulsa / God of Wara / The Last of Us-a / umetni Sony ex po izboru (Horizon ne spominjem jer još nisam,odigral), imaju manji score od nekih Nintendovih exkluziva...nemaju Metacritic prosjek iznad 96.
U čemu je poanta? Najozbiljnije pitam :)
Bez sarkazma, bez zajebancije, bez ikakve namjere za započinjanjem nekih console ratova, budući da mi se živo jebe za konzolu / PC koje nemam, odnosno, koja me ne zanima ili si ju nemogu priuštiti.
Sve ovo gore što sam nabrojal (a mogu komotno uvrstit i Gears of War ili Ninju Gaidena dok su još bili XBox exkluzive) su izvanserijeske igre i nema te recenzije il Metacritic scora koji će mene uvjerit u suprotno i ne vidim što namjeravate postići sa tim listama.
Odgovarate psihou poput Emilija?
U tom slučaju ste, u najmanju ruku, na istoj razini ko i on.
Nintendo ima igre sa najboljim posjekom ocjena?
Blago njima, super. Njihovi igrači imaju (imali su) dosta toga za igrat, nitko pametan im neće prigovarat jer imaju dobre igre na Switchu / Wii-u
Sonyeve exkluzive nemaju jebeni prosjek iznad 96?
Koga boli ona stvar kad se, ako pričamo o gore nabrojanima, radi o ponajboljim igrama koje sam ikad odigral i živo mi se jebe što nova Zelda il novi Mario imaju prosjek 96 na Metascoru.
Prosječna ocjena od 90-95 je loše?
Jel se ti zajebavaš il si ozbiljan?
Jel to neki dokaz da je Super Mario bolja igra od, recimo, Uncharteda 4 jer ima bolji prosjek ocjena?
Uspoređujete dvije krajnosti, bokte
Tužno je i to da Microsoft ima barem jednu 97 eksluzivu, a Sony nijednu
Tužno je da sam ja potrošio 20 minuta svog života odgovarajući na ove gluposti, al i ja sam isto budala koju se da najebat na svašta...