master_x Serious Sam 4 stiga na Gamepass Ali samo za Series X/S https://www.xbox.com/en-US/games/store/serious-sam-4/9n5521zqmqmj
OverHypedG master_x sasa sam vidio da se dobiju i prve tri igre u tu cijenu, ali one se mogu igrati samo na ps4
master_x OverHypedG A Collection je već duže vrijeme na PS4,bio nedavno na akciji pa to uzeo.Ali Serious Sam 4 nema za PS4 niti Xbox One,samo za next-gen konzole i PC otprije već.
hulahopka mene zanima Aliens: Fireteam Elite, jučer još nije bilo dostupno za skinuti ali nadam se da će danas biti dostupno
Flipper hulahopka dostupno je. Barem na USA accountu. Ja stavio sinoc u 9h skidati kad sam dosao s posla.
Genesis ako kupim xbox gold..hoce li se on automatski pretvorit u pass ili ne? znam da je bila neka caka ako kupis gold pa to se to pretvori u ultimate il tako nesto...
ikral Sad su akcije za 1 novac mjesec ultimatea (gold+pass+EA), ako ste iskoristili napravite samo novi account.
Genesis nudi mi se opcija za 1 euro, znaci li to ako kupim 36 mj golda da ce mi to prebacit na ultimate?
Brijac Genesis Tako je do sad radilo, ne bi trebalo biti problema. Ja sam uzeo brazilski gold za nekih 80-90€ 36 mjeseci i preko VPN-a sve riješio.