ikral Meni prima PayPal preko konzole bez problema, jedino mi nije jasno zašto SW free ne mogu skinuti. Try again later mi uvijek javi. A za Monkey Island mi je tražio kreditnu, upisao sam broj žiro računa i stranu adresu i prošlo je. Sad, kako mogu kupiti igru a skinuti free ne to mi je enigma. Možda trebam pričekati par dana pa opet probati.
virty Neke igre za X360 ne mogu se skinit radi regije. Tako ni meni ne ide SW.Poslano sa mog Samsung Galaxy S7
dragonbih Kako ste riješili skidanje ovih XBox 360 igara koje dodju dzaba uz pretplatu?Ja do sada nijednu nisam skinuo, ne prihvata moj PayPal, kartice itd.
dragonbih Sve je postavljeno na UK, ali XBox 360 igre traže PayPal račun iako ne "skida" ništa. Međutim šta god podesim neće.
dragonbih Radi, kupujem, sve ok. Ali na XBox nista, nece da prođe. Igre za XBox One skinem normalno, ali ove za 360 nema šanse. Čak sam tražio fake brojeve kartica za UK i slično, ali nisam ništa uspio "izmudrovati" :)
virty X360 su regijski zakljucane pa SW ne ide nama. Ali moze se to zaobici vrlo lagano. Potrebno je instalirati neki od vpn-ova i download prolazi isti tren
virty Izgleda da mi nije prosao cijeli post. Ja koristim anonymoux na chromeu i sve radi uredno. SW se skinio
ikral Eto, ja ga propustio. Borderlands 2, pCars, Monkey Island 2 imam na PS3/4 a Force Unleashed mogu ako bas hocu skinut za PC.
ikral Na storeu imate NFS Rivals + NFS ovaj zadnji za 9£, odlična ponuda. Nažalost sam kupio Rivals za PS4 i prije toga PS3 pa nema smisla da kupujem istu stvar treći put ali eto, ako niste igrali dvije super igre za 80 kn...
dragonbih Ne znam šta se dešava, međutim moja Gold pretpala je istekla 01.04. i nisam je još stigao produžiti, međutim uredno igram PES 2017 online. Je li neki free period ili imam neki super-ultra izrod od konzole?Update: Stalo je večeras, bolje da sam šutio