Brijac Ne znam gdje bi pitao pa ću ovdje.. uzeo sam na Xbox store-u preko Xbox-a RDR2, mogu li ja to sad igrati na PC-u ili ne? Znam da je bilo priče da igre koje se uzmu na MS store-u da se mogu igrati i na Xbox-u i na PC-u.
Deadwalker DarkPunisher Evo uzeo Game Pass, PayPal prošao bez problema. Tnx na infu 🙂 Samo naravno, kada je MS u pitanju ništa ne može raditi od prve - iz nekog razloga Xbox App nije povlačio pretplatu sa accounta pa nakon što sam reinstalirao valjda sve Xbox aplikacije i resetirao im postavke, konačno je normalno prepoznao važeći subscription.
master_x Serious Sam 4 stiga na Gamepass Ali samo za Series X/S https://www.xbox.com/en-US/games/store/serious-sam-4/9n5521zqmqmj
OverHypedG master_x sasa sam vidio da se dobiju i prve tri igre u tu cijenu, ali one se mogu igrati samo na ps4
master_x OverHypedG A Collection je već duže vrijeme na PS4,bio nedavno na akciji pa to uzeo.Ali Serious Sam 4 nema za PS4 niti Xbox One,samo za next-gen konzole i PC otprije već.
hulahopka mene zanima Aliens: Fireteam Elite, jučer još nije bilo dostupno za skinuti ali nadam se da će danas biti dostupno
Flipper hulahopka dostupno je. Barem na USA accountu. Ja stavio sinoc u 9h skidati kad sam dosao s posla.
Genesis ako kupim xbox gold..hoce li se on automatski pretvorit u pass ili ne? znam da je bila neka caka ako kupis gold pa to se to pretvori u ultimate il tako nesto...