DarkPunisher Deadwalker Yep, prolazi bez beda. Evo ja sam uzeo neki dan opet pretplatu za PC. Ako uzimas za PC samo stavi regiju windowsa na UK jer inace nece proc.
Deadwalker DarkPunisher super, tnx, probam. Btw, nije to neko kršenje EULA-a koje može rezultirati banom accounta? MS accout koristim za mailove, Office i još neke stvari pa da si ne zakompliciram nešto.
DarkPunisher Fenix Nisam uzimao trial jos, ali mislim da nebi trebalo bit problema Deadwalker Nista, legit sve tako da nemas brige 🙂
Deadwalker DarkPunisher Evo uzeo Game Pass, PayPal prošao bez problema. Tnx na infu 🙂 Samo naravno, kada je MS u pitanju ništa ne može raditi od prve - iz nekog razloga Xbox App nije povlačio pretplatu sa accounta pa nakon što sam reinstalirao valjda sve Xbox aplikacije i resetirao im postavke, konačno je normalno prepoznao važeći subscription.
prayer Čudno da Octopath do sada nisu najavili i za Playstation. Microsoft je počeo ovu godinu na čvrstoj nozi.
AbelKOsMos prayer Pa mislim bio je vec na PC-u...ne znam jel dolazi i na konzolu...mozda da. Edit: da, dolazi i na konzolu.
Brijac Ne znam gdje bi pitao pa ću ovdje.. uzeo sam na Xbox store-u preko Xbox-a RDR2, mogu li ja to sad igrati na PC-u ili ne? Znam da je bilo priče da igre koje se uzmu na MS store-u da se mogu igrati i na Xbox-u i na PC-u.
master_x Serious Sam 4 stiga na Gamepass Ali samo za Series X/S https://www.xbox.com/en-US/games/store/serious-sam-4/9n5521zqmqmj
OverHypedG master_x sasa sam vidio da se dobiju i prve tri igre u tu cijenu, ali one se mogu igrati samo na ps4
master_x OverHypedG A Collection je već duže vrijeme na PS4,bio nedavno na akciji pa to uzeo.Ali Serious Sam 4 nema za PS4 niti Xbox One,samo za next-gen konzole i PC otprije već.