Styx: Shards of Darkness dostupan od 1. 1 do 31.1.2020 na Xbox One
Batman: The Telltale Series dostupan od 16.1.2020 do 15.2.2020 na Xbox One
Tekken 6 dostupan od 1.1.2020 do 15.1.2020 na Xbox One & Xbox 360
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy dostupan od 16.1.2020 do 31.1.2020 na Xbox One & Xbox 360

Stvarno MS ubija.

14 dana kasnije
Sorcerer je promijenio naslov Xbox Game Pass Ultimate (Xbox Game Pass + Xbox Live Gold).
14 dana kasnije
10 dana kasnije
18 dana kasnije
9 dana kasnije
godina kasnije

Razmišljam da uzmem Game Pass pa kako MS još uvijek nema podršku na našem marketu, PayPal prolazi uredno za UK account? Čitam po internetu da ljudi nisu imali problema, jedino ako netko koristi US account, onda je malo tricky.
Mislim da sam već jednom davno kupovao nešto preko UK accounta, stavio neku random Londonsku adresu i ako se sjećam dobro, čak mi je "studentska" Visa Electron prošla bez problema.

Prema leaku i sekiro dolazi na Game-Pass

Deadwalker Yep, prolazi bez beda. Evo ja sam uzeo neki dan opet pretplatu za PC.
    Ako uzimas za PC samo stavi regiju windowsa na UK jer inace nece proc.

Potvrdno.
      U Windowsim regija na UK i sve radi

DarkPunisher super, tnx, probam. Btw, nije to neko kršenje EULA-a koje može rezultirati banom accounta?
      MS accout koristim za mailove, Office i još neke stvari pa da si ne zakompliciram nešto.

Čudno da Octopath do sada nisu najavili i za Playstation. Microsoft je počeo ovu godinu na čvrstoj nozi.

prayer
          Pa mislim bio je vec na PC-u...ne znam jel dolazi i na konzolu...mozda da.

Edit: da, dolazi i na konzolu.