Ma na Extraction mislim. Već kad imam Game Pass drago mi je da dolazi.

Meni je drago za Mass Effect. Očekivao sam da će se pojaviti cca godinu dana od izlaska, sad još samo da nađem vremena/stignem odigrati do izlaska svega što dolazi sad u sljedeća dva mjeseca.

Flipper Moguće da će se pojavit i Ubisoft+ pretplata na Xbox-u,i to jako brzo.Dakle čitav katalog Ubisoft igara.

8 dana kasnije

To te ja pitam. Hitman 2 je bio odlican i imam vec dulje vrijeme trojku na radaru i evo M$ kao da je znao.

Wow! Ovo je komotno 250h materijala zabave...

Flipper A skoro sad kupih ćelavca.Blažen GP !Opet je M$ istresao kesu!

Gamepass ubija šteta što nekad moram i spavat pa ne stignem odigrati sve što bi htio 😆

5 dana kasnije

gusterko šteta što nekad moram i spavat pa ne stignem odigrati sve što bi htio 😆

Kakvo spavanje, nisam spavao ne pamtim 😃 Ide u prosjeku 5-7 dana po 4h sna, onda te satare jedan dan na par sati i onda ispocetka. Trenutno mogu parkirat 2 autobusa u procjepe svojih podočnjaka 😃

Brijac

I mene to zanima 😃 Ponekad budem mrtav ako spavam 6h, sve ispod toga ne mogu funkcionirati. Inače u prosjeku spavam 7-8h i to mi je super-taman.

Brijac Preobratio sam se u vampira prije nekoliko godina (zivotni san mi je postat vampir)

Ja nekih 6h uspijem + uz to me mali budi par puta pa ga moram uspavati i jedva preživim dan. Kad je neki duži sastanak na poslu jedva ostanem budan.

Brijac Kako preživiš?

Cocaine is a helluva drug.

Ja već godinama spavam po 5-6 sati. Drugačije nema šanse da strpam sve u život kaj bih htio. Nema šanse.

Miro ne mogu jer ću uneredit stolić. U biti, kako daleko ide, možda si i konzolu i TV zaljepim.