Koje špricanje. Jedva čekam Forzu i It Takes Two. A i ovaj prokleti FM 2022.

8 dana kasnije

Brijac Nema đabe,imaš samo Special Edition a ovaj obljetnički moraš platit.Kod mene traže 14 £

master_x

A šta znači ovaj Special Edition Update koji je free, šta mogu s tim update-at?

Brijac To dobivaš Special Edition verziju ako si imao prije Skyrim.Za Skyrim Anniversary Edition moraš nadoplatit.Special Edition je grafički poboljšana verzija a ova Anniversary dodaje nove questove i modove iz Creation Cluba,te bonus pecanje u igri 😛

Oke budem onda skinuo s torrenta 😆

mjesec kasnije

Pa i nije baš. Mislim ok, Rainbow Six ima svoju publiku, ali daleko je to od bombe. Ako misliš na ubisoft+ ne dolazi on na gamepass 😅, samo ćeš moći direktno preko xboxa pristupiti njemu i pretplatiti se, kao što možeš netflixu npr.

Ma na Extraction mislim. Već kad imam Game Pass drago mi je da dolazi.

Meni je drago za Mass Effect. Očekivao sam da će se pojaviti cca godinu dana od izlaska, sad još samo da nađem vremena/stignem odigrati do izlaska svega što dolazi sad u sljedeća dva mjeseca.

Flipper Moguće da će se pojavit i Ubisoft+ pretplata na Xbox-u,i to jako brzo.Dakle čitav katalog Ubisoft igara.

8 dana kasnije

To te ja pitam. Hitman 2 je bio odlican i imam vec dulje vrijeme trojku na radaru i evo M$ kao da je znao.

Wow! Ovo je komotno 250h materijala zabave...

Flipper A skoro sad kupih ćelavca.Blažen GP !Opet je M$ istresao kesu!

Gamepass ubija šteta što nekad moram i spavat pa ne stignem odigrati sve što bi htio 😆

5 dana kasnije

gusterko šteta što nekad moram i spavat pa ne stignem odigrati sve što bi htio 😆

Kakvo spavanje, nisam spavao ne pamtim 😃 Ide u prosjeku 5-7 dana po 4h sna, onda te satare jedan dan na par sati i onda ispocetka. Trenutno mogu parkirat 2 autobusa u procjepe svojih podočnjaka 😃