master_x Brijac Nema đabe,imaš samo Special Edition a ovaj obljetnički moraš platit.Kod mene traže 14 £
master_x Brijac To dobivaš Special Edition verziju ako si imao prije Skyrim.Za Skyrim Anniversary Edition moraš nadoplatit.Special Edition je grafički poboljšana verzija a ova Anniversary dodaje nove questove i modove iz Creation Cluba,te bonus pecanje u igri 😛
Flipper Može. https://news.xbox.com/en-us/2021/11/30/aliens-fireteam-elite-available-december-14-with-xbox-game-pass/?ocid=XGP_soc_omc_xbo_tw_Link_lrn_11.30.2
Mustinjo Pa i nije baš. Mislim ok, Rainbow Six ima svoju publiku, ali daleko je to od bombe. Ako misliš na ubisoft+ ne dolazi on na gamepass 😅, samo ćeš moći direktno preko xboxa pristupiti njemu i pretplatiti se, kao što možeš netflixu npr.
master_x Flipper Moguće da će se pojavit i Ubisoft+ pretplata na Xbox-u,i to jako brzo.Dakle čitav katalog Ubisoft igara.
Mustinjo Meni je drago za Mass Effect. Očekivao sam da će se pojaviti cca godinu dana od izlaska, sad još samo da nađem vremena/stignem odigrati do izlaska svega što dolazi sad u sljedeća dva mjeseca.
maverick To te ja pitam. Hitman 2 je bio odlican i imam vec dulje vrijeme trojku na radaru i evo M$ kao da je znao.
foggy gusterko šteta što nekad moram i spavat pa ne stignem odigrati sve što bi htio 😆 Kakvo spavanje, nisam spavao ne pamtim 😃 Ide u prosjeku 5-7 dana po 4h sna, onda te satare jedan dan na par sati i onda ispocetka. Trenutno mogu parkirat 2 autobusa u procjepe svojih podočnjaka 😃
resident_evil Brijac I mene to zanima 😃 Ponekad budem mrtav ako spavam 6h, sve ispod toga ne mogu funkcionirati. Inače u prosjeku spavam 7-8h i to mi je super-taman.