Flipper Moguće da će se pojavit i Ubisoft+ pretplata na Xbox-u,i to jako brzo.Dakle čitav katalog Ubisoft igara.

8 dana kasnije

To te ja pitam. Hitman 2 je bio odlican i imam vec dulje vrijeme trojku na radaru i evo M$ kao da je znao.

Wow! Ovo je komotno 250h materijala zabave...

Flipper A skoro sad kupih ćelavca.Blažen GP !Opet je M$ istresao kesu!

Gamepass ubija šteta što nekad moram i spavat pa ne stignem odigrati sve što bi htio 😆

5 dana kasnije

gusterko šteta što nekad moram i spavat pa ne stignem odigrati sve što bi htio 😆

Kakvo spavanje, nisam spavao ne pamtim 😃 Ide u prosjeku 5-7 dana po 4h sna, onda te satare jedan dan na par sati i onda ispocetka. Trenutno mogu parkirat 2 autobusa u procjepe svojih podočnjaka 😃

Brijac

I mene to zanima 😃 Ponekad budem mrtav ako spavam 6h, sve ispod toga ne mogu funkcionirati. Inače u prosjeku spavam 7-8h i to mi je super-taman.

Brijac Preobratio sam se u vampira prije nekoliko godina (zivotni san mi je postat vampir)

Ja nekih 6h uspijem + uz to me mali budi par puta pa ga moram uspavati i jedva preživim dan. Kad je neki duži sastanak na poslu jedva ostanem budan.

Brijac Kako preživiš?

Cocaine is a helluva drug.

Ja već godinama spavam po 5-6 sati. Drugačije nema šanse da strpam sve u život kaj bih htio. Nema šanse.

Miro ne mogu jer ću uneredit stolić. U biti, kako daleko ide, možda si i konzolu i TV zaljepim.

Tzereen
          Pa sto bar ce konzola viditi nesto akcije a ne ovako samo da stoji