I meni je dvojka bila super. Posebno zadnje dionice koje su krcate SF elementima. Odlično nešto. Rex je svakako naporan, ali sve to padne u drugi plan jer su svijet i gameplay vrhunski. Obzirom na sve komentare na koje sam naišao prije igranja očekivao sam lošu do prosječnu igru ali ono što je ponudila bilo je vrhunski. Torna isto jako dobra, ali za mene, ne nužno bolja od same igre.
Jedinica mi je također bila jako dobra. Odlična priča i likovi. Također, zadnje dionice su baš epske.
Trojka mi je bila apsolutno vrhunska. Priča je emotivnija, nekako osobnija. Likovi svi redom odlični, Noah mi je baš jako drag a bome i njegova Mio. Milina mi ih je bilo gledat kako se zbližavaju kroz igru. . Noah VA me toliko oduševio da ga se i dan danas sjećam. Prava pravcata emocija. Cijeli koncept svijeta i negativaca mi je baš bio jako jako dobar.
No međutim, najbolje što je serijal ponudio je Future Redeemed. Da nema Separate Ways u RE4 rekao bih najbolji DLC koji sam ikada igrao. Tako se radi DLC i story expansion. Prvoklasna priča, atmosfera, likovi, muzika. Ma sve je bilo vrhunski.
I btw, Matthew >>>>>>>>>
Što se tiče X-a, negdje sam mišljenja kao i resident. Igram već nekoliko dana (iako je izraz "igram" možda malko nategnut) i bome se mučim. Nije me uhvatilo kao sa prethodnim igrama jer me odmah na početku omeo mutav lik (generičnog izgleda) koji klima glavom kad ga netko nešto pita. Istraživanje mi se čini zanimljivim ali ne znam koliko ću još dugo moći izdržati. Ne želim odmah odustati jer mi je serijal stvarno odličan ali mislim da neću daleko dogurati… Ima još par dana fore pa ću vidjeti hoću li nastaviti.