Xenoblade Chronicles X
- Uređivano
Monolith Soft = Last Bastion of JRPG
f_i_c_o gif pokazuje da nista ne kontam tu.
- Uređivano
Nije to loše bar nema spoliera .
Xenoblade Chronicles X se dosta razlikuje od ostalih igara u serijalu po tome što krene dosta sporo, puno toga je nejasno na početku i treba jedno 25-30h da se igra otvori (nadam se da to neće odbit ljude od igre jer kasnije se radnja dobrano zakuha i gameplay je top) .
Meni je trebalo jedno 50-60h za otključat robota u og verziji, al kad ga otključaš kreće pravi show
Jesu party membersi uvijek isti i predefinirani, ili i njih radis kao likove?
- Uređivano
Miči moje ime iz svojih prljavih lažljivih usta!
- Uređivano
solidmerlin gif pokazuje
…odličnu igru.
Po meni je to prevelika greška što se Mech ne može otključati prije 30-40. Ono wtf!? I valjda možeš ostati bez goriva + glavni lik je mutav.
Kupio sam day one kad je izašla za Wii U. Igrao sam oko 6-8h i nije mi se prerjerano svijdela.
Xeno i Xeno 2 su mi puno bolje i obje sam prešao.
- Uređivano
- Uređivano
Da to je šteta, jer tih prvih 20-30h odbije dosta ljudi od igre :/ , a ostalih 80-100h main story-a je čisti masterpis.
Čisto iz znatiželje po čemu ti je Xeno 2 bolji od Torne tj. što ti nije leglo kod Torne?
Da nije bilo jp va opcije za Xeno 2 vjv. bi dropao igru jer bože me oprosti onaj cringe Rex-ov eng VA je čisti užaš, još kad kaže "we are gonna beat them with the power of friendship" pucao bi si u glavu od muke. u Torni mi je sve bilo bolje pogotovo playable likovi.
Xeno 2 ima najbolju pricu u serijalu. Odlican svijet Alrest, cloud sea, world tree, itd. Meni su dobri likovi s obzirom kako me Rikku zivciralo u Xeno 1.
Torna - dosadna prica sa obaveznim jos dosadnijim side kvestovima. Odustao nakon 10h.
- Uređivano
Vidiš meni je Torna 2 imala dobru priču ali obavezni sidequestovi su me ubili.
Dva puta sam morao riješavati sidequestove zbog priče i nekako sam pregrmio. Da bi onda došao na sam kraj i opet obavezni side i to najduži. Poludio sam i pogledao sami kraj igre na yt. Doslovno je još bilo sat i po main story , a za side sam morao minimalno 2-3h. Ali eto da produže igru stavili su to.
solidmerlin Torna - dosadna prica sa obaveznim jos dosadnijim side kvestovima. Odustao nakon 10h.
Jin jebote led. Najjači lik valjda u zadnjih 15 godina. I meni je dvica ispred svih, cast, priča i svijet su pun pogodak, i Blade mehanika vrh. Trica mi je baš smor bila, sve je pustoš, priča nakon 60h još nikud nije otišla, Noah užasan protagonist, i jednostavno sve to me skupa smorilo, uključujuć klase koje su baš bile bezveze.
X budem odigrao, samo ne znam kad