Isto tako, kako dovraga koristim predmete u borbi? To uopće nisam skužio, lol.
Klikneš start, onda + i nakon toga X (za consumable items)
Tek sam sad viidio poruku, sorry. I hvala.

A gle, čovjek uči dok je živ. Nakon 14 sati igre sam skužio kako se teleportirati između onih ''stupova'' (jer se za to koristi onaj WiiU Gamepad, a nisam imao pojma kako to promijeniti na emulatoru).

Koliko si ukupno sati ulupao i riješio questova, ako nije tajna?

Koliko si ukupno sati ulupao i riješio questova, ako nije tajna?
Trenutno imam riješeno: 10 story, 111 normal, 23 affinity i 139 basic misija. Nešto manje od 150 sati.

17 dana kasnije

Veigue igraš još? I dalje zadovoljan s igrom? Čak me cimaš da krenem to prelaziti isponova jer kad sam kupio day one igrao sam oko 2h, i nakon toga više nisam ni upalio..

Nabio sam nekih 43-44 sata i onda uzeo malu pauzu kada sam startao Dark Souls 3. Sad ću malo paouzirati DS3 i od sutra se vraćam X-ici.

(ionako nema nešto puno priče, pa nije da ću nešto bitno izgubiti ako predahnem)

Znači da, igra se. I da, zadovoljan sam igrom.

9 dana kasnije

Kod mene zasad 71 sat igre i ovoliko završenih misija:

Story - 5
Normal - 28
Affinity - 15
Basic - 84

Sad mi je Densetsuova statistika malo jasnija. Ode 200 sati na ovo samo tako.

5 dana kasnije

Radi ovakvih postova nikako da krenem s igrom možda da riješavam samo story misije i tu i tamo side questove. Stvarno mi se ne bi dalo potrošiti preko 60h..Inače lijepe slike (osim ove prve ofc).

Izbaci basic misije i dosta ćeš si satnicu ''skresati''. Affinity misije su za ''poboljšanje odnosa'' među likovima (i nešto malo priče između), isto nije nešto što MORAŠ obaviti, a level će ti biti sasvim dovoljan za prelazak story misija.

Puno ćeš vremena provoditi lutajući. Ne, nećeš se izgubiti, igra nije krcata labirintima, ali jednostavno je teško odoljeti skakutanju s jednog kraja na drugi.

Gledaj na XenoX kao da je Zelda BotW, a ne tipični Final Fantasy naslov (ako me razumiješ).

Ali, naravno, ako ti se igra ne svidi - nije ti se svidjela i gotovo. Nije svaka igra za svakog.
Ja sad samo čekam da osvježe eShop i stave Picross; dobro će mi doći kad odmaram od ove igre.

Jedini problem koji sam ja imao s igrom je taj da nema nekakvu verziju abort missiona. Dosao sam do zadnjeg chaptera i rezvalili su me na zadnjim borbama. Hvala bogu nisam saveao pa sam otisao malo grindat i usao u mission i saveao i onda me razvalilo opet sve. I sad sam stuck tamo i vjv je nikad necu zavrsit jer ne mogu prihvatit ni affinity ni nista osim normal missiona. A stvarno mi se neda tako grindat.

7 godine kasnije

Monolith Soft = Last Bastion of JRPG

solidmerlin

Nije to loše bar nema spoliera Ha-Ha-Ha .

Xenoblade Chronicles X se dosta razlikuje od ostalih igara u serijalu po tome što krene dosta sporo, puno toga je nejasno na početku i treba jedno 25-30h da se igra otvori (nadam se da to neće odbit ljude od igre jer kasnije se radnja dobrano zakuha i gameplay je top) .

Meni je trebalo jedno 50-60h za otključat robota u og verziji, al kad ga otključaš kreće pravi show

Jesu party membersi uvijek isti i predefinirani, ili i njih radis kao likove?

f_i_c_o Došlo je vrijeme za povratak na Miru i pokazat tko je gazda

Frende moj svaka tebi čast ali neces ti na Mira niti ces mi pokazivati ko je gazda

Miči moje ime iz svojih prljavih lažljivih usta!

Miro

foggy

U nekim normalnim vremenima bi uložio prigovor na komentar ali danas kad ovi "šareni" i ostala soroševa gamad bauljaju posvuda nikad nemožeš biti siguran Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha , razumijem čovjeka

Sad back on topic

@Miro bio bi red da barem dadeš igri šansu pošto su već cijeli planet / svijet po tebi nazvali Prsuting Prsuting