solidmerlin

Nije to loše bar nema spoliera Ha-Ha-Ha .

Xenoblade Chronicles X se dosta razlikuje od ostalih igara u serijalu po tome što krene dosta sporo, puno toga je nejasno na početku i treba jedno 25-30h da se igra otvori (nadam se da to neće odbit ljude od igre jer kasnije se radnja dobrano zakuha i gameplay je top) .

Meni je trebalo jedno 50-60h za otključat robota u og verziji, al kad ga otključaš kreće pravi show

Jesu party membersi uvijek isti i predefinirani, ili i njih radis kao likove?

f_i_c_o Došlo je vrijeme za povratak na Miru i pokazat tko je gazda

Frende moj svaka tebi čast ali neces ti na Mira niti ces mi pokazivati ko je gazda

Miči moje ime iz svojih prljavih lažljivih usta!

Miro

foggy

U nekim normalnim vremenima bi uložio prigovor na komentar ali danas kad ovi "šareni" i ostala soroševa gamad bauljaju posvuda nikad nemožeš biti siguran Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha , razumijem čovjeka

Sad back on topic

@Miro bio bi red da barem dadeš igri šansu pošto su već cijeli planet / svijet po tebi nazvali Prsuting Prsuting

Tuhy Miči moje ime iz svojih prljavih lažljivih usta!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

f_i_c_o @Miro bio bi red da barem dadeš igri šansu pošto su već cijeli planet / svijet po tebi nazvali

A može ali tek na Switch 2

Na 195cm ekranu Switch 1 vise ne izgleda tako dobro

f_i_c_o

Po meni je to prevelika greška što se Mech ne može otključati prije 30-40. Ono wtf!? I valjda možeš ostati bez goriva + glavni lik je mutav.

Kupio sam day one kad je izašla za Wii U. Igrao sam oko 6-8h i nije mi se prerjerano svijdela.

Xeno i Xeno 2 su mi puno bolje i obje sam prešao.

• Xeno 1 - 8/10
              • Xeno 2 - 9/10
              • Xeno 3 - 8/10
              • Torna 4/10

Sve sam igrao na Sviču. Xeno X ide 60fps na Svič 2

resident_evil

Da to je šteta, jer tih prvih 20-30h odbije dosta ljudi od igre :/ , a ostalih 80-100h main story-a je čisti masterpis.

solidmerlin

Čisto iz znatiželje po čemu ti je Xeno 2 bolji od Torne tj. što ti nije leglo kod Torne?

Da nije bilo jp va opcije za Xeno 2 vjv. bi dropao igru jer bože me oprosti onaj cringe Rex-ov eng VA je čisti užaš, još kad kaže "we are gonna beat them with the power of friendship" pucao bi si u glavu od muke. u Torni mi je sve bilo bolje pogotovo playable likovi.

f_i_c_o

Xeno 2 ima najbolju pricu u serijalu. Odlican svijet Alrest, cloud sea, world tree, itd. Meni su dobri likovi s obzirom kako me Rikku zivciralo u Xeno 1.

Torna - dosadna prica sa obaveznim jos dosadnijim side kvestovima. Odustao nakon 10h.

solidmerlin

Vidiš meni je Torna 2 imala dobru priču ali obavezni sidequestovi su me ubili.

Dva puta sam morao riješavati sidequestove zbog priče i nekako sam pregrmio. Da bi onda došao na sam kraj i opet obavezni side i to najduži. Poludio sam i pogledao sami kraj igre na yt. Doslovno je još bilo sat i po main story , a za side sam morao minimalno 2-3h. Ali eto da produže igru stavili su to.

solidmerlin Torna - dosadna prica sa obaveznim jos dosadnijim side kvestovima. Odustao nakon 10h.

Jin jebote led. Najjači lik valjda u zadnjih 15 godina. I meni je dvica ispred svih, cast, priča i svijet su pun pogodak, i Blade mehanika vrh. Trica mi je baš smor bila, sve je pustoš, priča nakon 60h još nikud nije otišla, Noah užasan protagonist, i jednostavno sve to me skupa smorilo, uključujuć klase koje su baš bile bezveze.

X budem odigrao, samo ne znam kad 😃

I meni je dvojka bila super. Posebno zadnje dionice koje su krcate SF elementima. Odlično nešto. Rex je svakako naporan, ali sve to padne u drugi plan jer su svijet i gameplay vrhunski. Obzirom na sve komentare na koje sam naišao prije igranja očekivao sam lošu do prosječnu igru ali ono što je ponudila bilo je vrhunski. Torna isto jako dobra, ali za mene, ne nužno bolja od same igre.

Jedinica mi je također bila jako dobra. Odlična priča i likovi. Također, zadnje dionice su baš epske.

Trojka mi je bila apsolutno vrhunska. Priča je emotivnija, nekako osobnija. Likovi svi redom odlični, Noah mi je baš jako drag a bome i njegova Mio. Milina mi ih je bilo gledat kako se zbližavaju kroz igru. . Noah VA me toliko oduševio da ga se i dan danas sjećam. Prava pravcata emocija. Cijeli koncept svijeta i negativaca mi je baš bio jako jako dobar.

No međutim, najbolje što je serijal ponudio je Future Redeemed. Da nema Separate Ways u RE4 rekao bih najbolji DLC koji sam ikada igrao. Tako se radi DLC i story expansion. Prvoklasna priča, atmosfera, likovi, muzika. Ma sve je bilo vrhunski.

I btw, Matthew >>>>>>>>>

Što se tiče X-a, negdje sam mišljenja kao i resident. Igram već nekoliko dana (iako je izraz "igram" možda malko nategnut) i bome se mučim. Nije me uhvatilo kao sa prethodnim igrama jer me odmah na početku omeo mutav lik (generičnog izgleda) koji klima glavom kad ga netko nešto pita. Istraživanje mi se čini zanimljivim ali ne znam koliko ću još dugo moći izdržati. Ne želim odmah odustati jer mi je serijal stvarno odličan ali mislim da neću daleko dogurati… Ima još par dana fore pa ću vidjeti hoću li nastaviti.

kabegami omeo mutav lik (generičnog izgleda) koji klima glavom kad ga netko nešto pita.

Giphy - Mad Oh No GIF by Tacoma FD