Objavio/la: foggy
Kad kažeš tako, onda mi ne pomažeš previše
Zato jer znam da si u pravu i da sad moram to igrat. Najgore je što stvarno ne volim emulatore. Although Switch imam složen i modan, team executor jelte. Mogu prek toga išta napravit?
Ma znam da je problem što prezentirat publici, Mario ili ovo, pa naravno da se zna odgovor. Ali njihova je greška. Da guraju nenormalno Xenoblade i daju ga na druge konzole, ja mislim da bi to prošlo. Pa i gore igre prolaze dobro, a xenoblade, očito sva 3, ne da su dobri, nego su extra brutalno dobri. Brojim 150+ jRPG-a na svojoj listi igranih/pređenih, a to je jedan serijal koji me oduševio na sve strane a to je rijetkost. Toliko nostalgije u novoj igri, toliko dobrih stvari za žanr da je grijeh da je toliko ljudi zakinuto. Monolith je budala što ne guraju jače.
Znam da postoji emultori za SNES i gamecube i GBA , ali za wii i wii u nema, bar ne zasada :/ , tako da ako neces wiiu preostaje ti:
1.) Emulator za PC
2.) Pričekat da portaju XCX na switch
Što se tiče ekskluzive tu se slažem, mogli su to riješit tako da daju vremensku ekskluzivu za nintnedno , zagrijat jrpg publiku, pustit ih malo da plaću i mole po redditu xD koja je na drugim kozolama i onda najaviti za ostale konzole i pobrat još para.