Zero Koju kitu su uopće poboljšali na PS5? 4K nativna reza? Ono, skroz bitno. Odigrao sam P5 na PS3 pa realno radije bih replayao na nekoj drugoj platformi, kontam si možda uzeti za PC P5R.
Fico Zero Nije me čak ni razočaralo ili razljutilo kad sam vidio. Samo sam se nasmijao. Baš očita pohlepa, a najgore je što će im proći uspješno. Još je igra turn-based bokte. Pa za to rado odigram u 30.
sanzo Fico Ljudi su se prije par godina salili da ce uskoro graficke postavke u igrama bit placeni dlc. Lijepo je vidjet kako industrija uspjesno uvodi inovacije koje su fanovi trazili 😃
doctorfreak master_x Ima i onih koji imaju prvu steelbook verziju…i baš zbog ovog nemam volju ni pokrenut igru.
foggy AbelKOsMos https://shopatlus.com/products/p5r1me @f_i_c_o @kabegami @AbelKOsMos Jeste uzimali s njihovog shopa ikad? Poštarina je većina cijene, a onda još ide porez, i onda još i carina. Koliko će me to sve doć na ovaj paket od 120$ onda? Jel ima neko bolje EU rješenje? Jer ovo je amerika shop i podliježe svim dodatnim troškovima. Ako moze kakav info oko svega pliz, jer na kraju će me ispast više nego duplo zbog svih tih troškova.
foggy Hvala na linku, poslao sam ga curi jer mi je rođendan uskoro. Navlažio sam se kad sam ga otvorio.
herc Evo, konačno se i to dogodilo! I kako mi se čini, ovo će biti najbolje ocijenjeni JRPG na Steam.
foggy Apsolutno najbolja igra stvarno unazad zadnjih 10 godina. Uzimam si vjv PS5 verziju i onaj collector koji se nudio i igrat ću po peti put. Nisam Royal još igrao tak da se veselim novom contentu.
prayer Jutros ju uspio nabaviti za 23 eura 😎 Inače na PC se izvodi lock 120 FPS-a na 2K dok je na Switch 30 lock ali je rezolucija u handheld drlog.
sanzo prayer Ako smanjiš sve grafičke postavke na minimum, siguran sam da možeš to dignut i do 400 FPS-a. Zamisli tu prednost nad onim jadnim Switch igračom kad ti odabereš treći spell iz menija 0,0000001 sekundu brže od njega. Potpuno će ti promijenit doživljaj igre.
prayer sanzo Samo hvalim dobro izvedeni port na obje platforme. A razlika u refresh rateu je ogromna ako na to ciljaš.