Normal, na 39 sati sam sad. Ne znam tocno datum, ali taman sam trecu palacu zavrsio.
Ja radim apsolutno sve zivo. Citanje knjiga cuvam za putovanja vlakom, znam uciti u kaficu ili u knjiznici jer mi onda i Guts raste. Zadnji ispiti su prosli dosta dobro. Knowledge mi je trenutno najvisi, onda su Guts i Profficiency.
Družim se sa svima. Tako mi je najbolje. Svi su mi podjednako zanimljivi, a želim za sve likove i persone bonuse koje dobivas kad ti confidant rank raste.
Da, ista stvar. Baš zato što sam previše
all around mi ne gine još jedan prelazak odmah nakon ovog. Nikad u Personi nije bilo ovoliko aktivnosti, a tako malo vremena. Napravio sam i, za sebe sad već tradicionalnu Persona stvar - smanjia sam težinu na Easy, ne bi li mora šta manje grindati i gubiti vremena po dungeonima/mementoima. Preeemalo je vremenaaa... za tooliko dobrih likova.
Inače, jedan od boljih početničkih savjeta je da kupite
plant nutriants u Flower Shopu u Shibuyi za biljku u sobi. Nekad je sve šta šta vam igra dopušta da napravite prije spavanja je da se pobrinete o biljci, a to daje +3 na
kindness. Doduše, to možete napraviti samo jednom tjedno, ali zgodna je stvar.
Također, jedan od boljih početnih
Confidant rankova za sve one kojima manjka novaca je onaj od Toranosuke Yoshide, wannabe političara iz Shibuye.
I još nešto. Yusuke je Bog.
danas stojim u trgovini i gledam u personu 5 i kupim je impulzivno bez razmisljanja. svidja mi se to sa skolom, social linkovima, anime stil, ma sve to obozavam.
nadam se da cu kao totalni noob moci pohvatati sve konce i da necu plakati sto sam ju kupio. cuo sam da nije bas beginner friendly igra
Ovako nešto je uvijek lijepo pročitati. Izdvojit ću za primjer drugima.
Što se tiče boldanog... BEZ IKAKVIH PROBLEMA. Guštat ćeš. Već je sto puta napisano, ali opet ću, jer stalno neko pita. Nikad nije bilo lakše uskočiti u Persona serijal. U Atlusu su znali da im je ovo najveća Persona do sada i ciljali su na što šire tržište. Sve igrine mehanike su prezentirane i objašnjene na najbolji mogući način, a što se tiče same priče nemaš nikakve brige. Svaka Persona je zasebna i o priči ove Persone ćeš/ćete znati koliko i oni koji su igrali sve Persone do sada.
Igra kad počne, zna baš "nabacivati svoju volju", bez da igrač išta može oko toga, osim stiskati x.
To mene osobno iritira, pa daj mi igrati, mrdati se po, tom ionako malom svijetu kud i kad ja hoću.
Poznavajući starije igre iz serijala, ne brini. Doći će i ta uvjetno rečeno "dosadnija" razdoblja školskih pauza kad ćeš moći trošiti dane kako želiš. Čitaj: Na Ann.
vec drugi dan ne igram, sutra ce biti treci....lud sam vise, al obveze me uhvatile
IZDRŽI.
Da, da - Risette