Jedino me malo smeta što su promijenili voice-actora za Igora, nije da je ovaj novi loš samo je dosta drugačiji tip glasa pa mi se ne uklapa, no valjda ću se priviknuti.
Da, "novi Igor" traži privikavanje, ali ima sočan glas. Inače, japanski VA za Igora je nažalost preminuo, pa su se u Atlusu odlučili za
re-cast, ne bi li razlika između verzija bila što manja.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Što se tiče same igre...
Malo više od dvadeset sati u nepuna tri dana govori dosta. Nikad, ali baš nikad nisam izgasio igru oko 2 ujutro, otišao spavat, da bi se digao u 4 i igrao do zore. Sve do Persone 5. Teško je govoriti na ovaj način jer Persona nikad nije bila uobičajeni JRPG, ali mislim da je ljestvica u mnogim stvarima podignuta jako visoko što se tiče žanra. Način na koji igra prezentira samu sebe je - nepobjediv.
Katsura Hashino je jedan od najpodcijenjenijih kreatora igara trenutno, a dojma sam da je sa ovom Personom dosegnuo svoj vrhunac i da je ispunio sve što je zamislio kad je preuzeo ovaj serijal 2004.-e godine.
Pa recimo više od deset prvih sati igre su ni manje ni više nego jebeni - tutorial. Ali ni u jednoj igri tutorial nije bio ovako suptilno i zabavno odrađen.
Jasno mi je u potpunosti da nisu svi fanovi serijala i da neće svi nabaviti ovaj naslov u njegovom prvom tjednu, ova godina je stvarno posebna i previše je toga, ali stvarno, jedna od najboljih odluka koju možete napraviti u svom gaming životu je - nabaviti ovu igru. A to vam od srca preporučam.