Kupio iz Kanade igru za PS5. Uz igru dosao deluxe edition code, kojeg kad ukucam na UK store kaze wrong region ili tako nesto. Ima li lijeka?
PS Store & PSN
Napraviš Kanadski acc i na njemu probaš?
sanzo a igram na svoj acc i imam deluxe sadrzaj?
Mislim da su dlc kodovi region lockani, moraš ih aktivirat na acc iz te regije. Nisam siguran da li bi mogao to napravit, postavit taj acc kao primary i onda igrat na svojem. Možda je netko probao.
Čim moraš upisivati kod u PS store znači da je region locked nažalost. Možeš probati ovo što je sanzo napisao, ali postoji velika šansa da će dodatni sadržaj ostati na kanadskom accountu. Naletio sam na par izuzetaka kad bi se sav sadržaj prebacio i na druge račune, ali to su rijetki slučajevi. Najbolje pogledati na netu baš za tu igru šta kažu.
renda probacu to, ako ne radilo poklonim tebi kod
Poslali mi ujutro poruku upozorenja da mi 31.1. ističe PS+, ali nisu ubacili nikakav popust kod…
Valjda budu, kad bum par dana bez pretplate.
Bogami ja isto nisam niti jednom dobio nikakav kod. To samo ovi što prijete inspekcijama.
- Uređivano
montoya I ja prvi put čujem za ovo, a i meni ističe 30.1. preplata. Dobio sam mail za "nadolazeće plaćanje PS+", al isto ništa od koda.
Baš sam si ovih dana razmišljao dal da pustim da mi nestane preplata pa uzmem kad dođe popust za ljeto, kao novi korisnik. Ili čak produžit preplatu 3 mjeseca pa onda čekat do 6. za Days of Play, tad su obično popusti.
EDIT: Jel vrijedi još ona stara Sonyjeva da ti ostaju igre i save-ovi ako ti nestane pretplata i vratiš se nakon nekog vremena? Ili brišu te stvari?