Jel bi mi mogao netko objasniti kako funkcionira gameshare na PS4, moze ovdje ili na PM.
Htio bih frendu posuditi americki acc da odigra neke igre, pa me zanima mogu li ja ostati na tom accountu kao "fantom" i igrati iste igre, ili moram skroz deaktivirati taj acc na svojoj konzoli i ne mogu igrati nista dok je kod njega aktiviran?
PS Store & PSN
Ti svoj glavni acc deaktiviraj i daj njemu da ga aktivira kao primary a tebi ostaje tvoj acc sa kojeg mozes igrati igre.
Nema vise gamesharea na ps4
Kuzim da nema gamesharea kao na PS3, 2 nositelja, ali zar ne možemo samo šaltati taj jedan nositeljski acc sa jednog na drugog?
Za vrijeme dok je npr on nositelj, ja sam fantom i obrnuto?
Znači morao bih downloadati sve igre koje sam kupio na tom accountu, deaktivirati račun na konzoli i onda se on spaja - meni igre ostaju, ali ih pokrećem sa drugog usera?
Nema fantoma vise.tvoj acc moze bit na jednoj konzoli primary a na drugoj ako hoces igrati igre sa tvog acc moras bit ulogiran na tvom acc nemozes nikako s dr acc igrat igre tj igras kao gost.
Znaci njemu das podatke on stavi primary i moze igrati sa svog acc a tebi ostaje tvoj acc na konzoli i igras sa vlastitog acc kao gost
I koristite tvoj acc za kupnju igara po pola stalno.nema nikakvih deaktiviranja i slicnih stvari
Kuzim, hvala ti :)
Znaci igre sa accounta koji je postavljen kao primary mogu igrati svi useri na toj konzoli, a ako je account secondary, mogu ih igrati SAMO sa tog usera.
Pri tome je nebitno na čijoj je konzoli zajednički account postavljen kao primary, i to se po dogovoru može mijenjati?
Jel treba paziti na spajanje konzole na net, da mi se ne zakljucaju igre i slicno?
Sve si dobro skuzio.nista ne trebas pazit sto se tice spajanja u ovakvoj situaciji.
Mozes uvijek deaktivirat acc i aktivirat ga na dr konzoli kao primary
E ali ovo sam ti objasnio kad je u pitanju tvoj ili njegov glavni acc.kad pravis acc samo radi igre onda jedan moze bit primary a dr mora igrat sa tog acc ne sa svog glavnog i nemoze skupljat trofeje na svoj acc
Što se tiče spajanja na net moraš pazit da ti je konzola na kojoj je account nije stavljen kao primary (gost) spojena na net inače ti se pojave lokoti na igrama s tog accounta. To ja imam problem kad zajebava PSN, onda ne mogu igrat igre na svom accountu jer mi nije stavljen kao primary
Hvala momci !
Što se tiče spajanja na net moraš pazit da ti je konzola na kojoj je account nije stavljen kao primary (gost) spojena na net inače ti se pojave lokoti na igrama s tog accounta. To ja imam problem kad zajebava PSN, onda ne mogu igrat igre na svom accountu jer mi nije stavljen kao primaryda ovog se nisam sjetio
Ovo su igre koje XBox dobija besplatno iduci mjesec: https://m.youtube.com/watch?v=eB6VVFEYvzw&feature=youtu.be
(Sherlock Holmes, Lords of the Fallen, i Borderlands BC)
Kad cemo mi dobiti nesto sa vise od 8 piksela sad postaje jos aktualnije pitanje?
Očito je ekipa zadovoljna kada nitko ne prosvjeduje...čak ni hastaga na twitteru nikad nisam vidio...svima odgovara, broj pretplati raste, usluga koja se plaća nije dostojna da se plaća, a ekipa još i kupi always online igru + PS + i nekakav season pass pa iskešira nekih 1000 kn sveukupno.
Industrija nikad bolje nije zarađivala, a kupci nikad manje nisu sadržaja dobivali.
Uostalom sami igrači su krivi da se odmah razumijemo.
Ovo su igre koje XBox dobija besplatno iduci mjesec: https://m.youtube.com/watch?v=eB6VVFEYvzw&feature=youtu.beNije potvrdjeno. To je glasina.
Kad cemo mi dobiti nesto sa vise od 8 piksela sad postaje jos aktualnije pitanje?
Ako objavi službeni Xbox kanal španjolske (?) onda je poprilično točno.Ovo su igre koje XBox dobija besplatno iduci mjesec: https://m.youtube.com/watch?v=eB6VVFEYvzw&feature=youtu.beNije potvrdjeno. To je glasina.
Ako objavi službeni Xbox kanal španjolske (?) onda je poprilično točno.Aha. Dobro. A znas odakle je pravi izvor? Vostalom, sluzbena objava prije Major Nelsona, mkay.
Vostalom, ke fali Helldiversima, hm? Kolko vidim, vi bi htjeli samo da je AAA igra ( iako Sherlock i Lordsi to nisu ), pa makar i da ne valja, jel..
Mah... Ne znam zas se uopce ponovo i prepirem. Da bar nikad ne dobili neke vece igre od indie igre.
Pa izvor je Xbox španjolski kanal? I to službeni?
Mislim da je više manje to to.
Btw nisam komentirao igre već čitavu uslugu.
Meni stvarno nije jasno otkud tolika potreba da branis Sony na svakom koraku. Zbog takvih kao ti i dobijamo.smece kakvo dobijamo, i to na izbor ovaj mjesec: govno od psa, pseci izmet ili se pas posrao, pa izaberite jedno i veselite se.Ako objavi službeni Xbox kanal španjolske (?) onda je poprilično točno.Aha. Dobro. A znas odakle je pravi izvor? Vostalom, sluzbena objava prije Major Nelsona, mkay.
Vostalom, ke fali Helldiversima, hm? Kolko vidim, vi bi htjeli samo da je AAA igra ( iako Sherlock i Lordsi to nisu ), pa makar i da ne valja, jel..
Mah... Ne znam zas se uopce ponovo i prepirem. Da bar nikad ne dobili neke vece igre od indie igre.
Obje ove igre su bile puno retail izdanje, solidne su kvalitete i ocigledno su dostupne za deal, i daleko su od ovoga "makar i da ne valja".
sigurno nisam ps4 kupio da igram ta sranja od igara ,a što se sony tiče za te pare koje plačamo bi igre nečemu trebale biti
zajebi ti ono da nisu ništa dužni dati i da plačam online da bi igrao
jbt.. das 500kn za igru u dučanu i onda jos moraš plačat online , mislim ono stvarno pokvareno skroz
Zbog takvih kao ti i dobijamo.smece kakvo dobijamo.Smece dobijamo jer Sony ne mora nista nadoknadjivat posto razvaljuje MS na poslovnom planu.
Kad je Sony kaska za MS, tada su svaki mj bile AAA igre u ponudi, sada kad MS kaska oni moraju pokusavat na ovakve nacine privuc ekipu. Vi kao da ne razumite osnove ponude i potraznje.
Kao da briga i Sony i MS za ikoga osim svojih financijskih izvjesca na kraju godine. Zbog toga su 'on par' omjeri najbolji za sve, nikom ne odgovara da je netko u ovakvoj prednosti ili zaostatku, konkurencija je uvik dobra, u svim granama gospodarstva (barem sta se tice nas krajnih korisnika).
GWG razvaljuje plus. Jos i sa BC igarama da pocnu sibati, plus nema sta trazit sa svojim indie sranjima.
Pa izbor je Xbox španjolski kanal? I to službeni?
Pa izbor je Xbox španjolski kanal? I to službeni?Pa bila je glasina jos od prije tjedan dana ta, no. No, ne od njih.