doctorfreak Isto tako, provedenim istražnim radnjama je utvrđeno da trgovac oglašava i prodaje igrice za hrvatsko tržište, te je u vezi predmetnog, za  potrošače, a vezano uz plaćanje i kupnju navedenih igrica, u bitnome istaknuo obavijest da imajući u vidu proces uvođenja eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, plaćanja putem navedene stranice će biti moguća isključivo korištenjem postojećih sredstava na registriranom računu ili iskorištavanjem PlayStation poklon kartica, odnosno da potrošači neće moći plaćati ili nadopunjavati svoj novčanik (na registriranom računu) izravno na PlayStation Storeu koristeći kreditne kartice, debitne kartice ili druge metode plaćanja kao što je PayPal dok proces uvođenja eura ne završi, pri čemu trgovac navodi da poklon kartice za PlayStation potrošači mogu kupiti u lokalnim trgovinama ili online trgovinama.

Tolstoj se ne bi posramio ove recenice.

doctorfreak je li ovo tvoje? Koja je pozadina priče? EDIT: Pronašao izvor

8 dana kasnije

Jedno totalno glupo pitanje imam. Trebam frendovom sinu uzeti PS4 igru za rodjendan i kao za vraga pozelio Detroit: Become Human, igru koju ovdje u DE nigdje ne mogu naci a nemam vremena da ju narucim. Vidim na store-u ima digital deluxe verzija za 149,50kn e sad posto vidim da i dalje na HR PS store stoje kune moje pitanje je da li se bonovi i dalje mogu naci na kioscima i trgovinama ili ih nema vise zbog ove cijele situacije s prebacivanjem na euro?

Jebo ih Destiny smece od igre…

• FFA +1

Najveća glupost je što su dali jednu ekspanziju od njih 10. Opet nemaš pojma što nedostaje i što možeš igrat.

+ dali su dva puta Dreams, prvo u Essential ponudu i sad Extra/Premium.

12 dana kasnije

doctorfreak
Kako su napisali na HCLu, vjerojatno ih jebe dvojno iskazivanje cijena, pa cekaju kraj 2023. da istekne ta obaveza.

mjesec kasnije

z0l3e
Panika me ulovila pa sam pomislio da zatvaraju kupovinu kompletno

z0l3e da, ovo sam i ja prvo pomislio. Strani storeovi od ovog ljeta ne rade na konzolama, sad će tako bit i u HR

Torgue Hvala. Kužim. Prvo filmovi a sada i anime kao dio PSN-a.

Hahahha 13.10 se uvodi euro a meni psplus istječe 12og.

Ni kriv ni dužan dobih još jedan mjesec dzabalescu

5 dana kasnije
    4 dana kasnije

Upravo se s prijateljem dogovorio da kupimo Ultimate pretplatu.

Dođe svakoga 55 eura za godinu dana.

Skinuo:

Demon's Souls Remake

Man of Medan i Little Hope

Kena

Control: Ultimate Edition

Devil May Cry 5

I da probamo u coopu:

Ghost Recon: Breakpoint i Rainbow Six: Extraction.

Da više ništa zanimljivo ne izađe na Ultimate sljedećih godinu dana isplatilo se tih 55 eura.

A možda probam i Returnal iako nije žanr koji volim.