Garrus_V odlicna ponuda za vitu. rocketbirds sam oduvijek htio probati a freedom wars dugo pikiram iako nije bas zanr kojeg preferiram zadnjih nekoliko godina :)
dondraper kakav užas... morao sam kupiti Battlefront da malo iskoristim tu jebenu pretplatu za već nešto.
Nexus kakav užas... morao sam kupiti Battlefront da malo iskoristim tu jebenu pretplatu za već nešto.Pa ne moraš je imati da je "imaš"...ako ne igraš Online onda ti ne treba uopće jer sve funkcije na konzoli imaš koje se tiču Onlinea osim MP igranja.
fedrowhatisgood Teltale igre, osim Monkey Island-a su, meni, loooose (nude privid da na mnogo toga utjeces, a zapravo je daleko manje)... Dok se Questu bas radujem, bolje od proslog mjeseca.
ibor4you Evo spali smo i na episode. Božićna psn+ ponuda.. hmm. Sramota!Nek se tjeraju u lijepi racku.
weky Nije baš tako.Puno ekipe je počelo bitchati po toj prvoj epizodi, jer povlače paralelu s Telltaleom.Ali Kings Quest epizode će se izdavati u puno rjeđem periodu od oko 6-8 mjeseci i svaka traje skoro kao puna Telltaleova sezona.
Flipper Ljudovi, USA PSN crni petak...jako dobrih ponuda...!Assassin's Creed Syndicate for $35.99 (down 40%)Batman: Arkham Knight for $37.49 (down 25%)Call of Duty Black Ops 3 Deluxe Edition for $89.99 (down 10 percent)FIFA 16 for $35.99 (down 40%)Destiny: The Taken King Legendary Edition for $39.59 (down 34%)Mad Max for $44.99 (down 25%)The Witcher 3 for $25 (down 50%)Metal Gear Solid 5 for $44.99 (down 25%)
someone S obzirom na tečaj dolara,mogućnost kupovine isključivo određenih bonova i cijene rabljenih igara na njuškalu/fejsu,nekako mi ova ponuda ne izgleda baš primamiljivo. Još da mogu platit koliko i košta bilo bi OK cijena,ali ovak kad moram kupit veći bon...
Nexus Neka ti za 25$ košta 30$ bonovi dođe te 215kn za GOTY Witcher 3...to nigdje trenutno ne možeš kupiti povoljnije kao i dosta stvari sa ovog popisa.
Nexus Još bi izdvojio neke naslove:Project CARS - 20$ (mukte ljudi...mukte)Dishonored Definitive Edition - 15.20$GTA V - 35.99$The Order 1886 - 10$ pišljivih dolara!! Kupujte!Hotline Miami 2 - 7.50$Middle Earth: Shadow of Mordor GOTY edition - 23.99$ Wolfenstein: The New Order - 9$
someone Wolfenstein 9$,jbt to uzimam. Otkud uzimate bonove za US Store? Gledam na pcgamesupply i traze me 12$ za bon od 10$. Mislim nije neka cijena ali opet.
Nexus https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALEPS4GAMEvo vam cijela ponuda za Black Friday PS4.Ako ste logirani sa HR acc na PS Store strani samo se odlogirajte pa otvorite ponovno da vidite US Store.