Bog me kaznio kaj sam išao uopće kupovati Silvere za Destiny.

Nisam znao da yebeni silveri također ovise za koju se konzolu uzimaju. Pa, kvragu, radi se o valuti, ne o DLC-u ili ekspanziji!
I kupio sam za PS3. Way to go!

Jel netko ima problema s logiranjem na PSN...

Upalim PS4 i ne prikazuje mi friend listu, ne mogu na PSN store itd.

Na mob aplikaciji vidim da je ekipa online...

Zahvaljujem unaprijed
Riješen problem s resetom routera...

Nisam znao da yebeni silveri također ovise za koju se konzolu uzimaju. Pa, kvragu, radi se o valuti, ne o DLC-u ili ekspanziji!
Activision...sta kazati.

Rekao sam ti da ne kupujes. Zasto jednostavno nisi kupio u igri, tu nema sanse za gresku.

A eto. Prvo sam uzeo bon na Game.Uk, pa ga redeemao na PSN, pa kad sam već bio tamo, onda sam i ovo kupio odma na storeu.

PSN support mi kaže, obrati se Bungieu, Bungie kaže, obrati se PSN supportu. Nabijem ih sve. Uključujući i sebe. Umjesto da uštedim još 15 funti i kupim neku poštenu igru.

Potrošio si 15 funti na silver? 

Tzereen
Moram 
:

A eto. Da. Kada sam već odlučio uzet silver, najisplativije je uzet najveći paket jer se dobije 300 dodatnih. Pa da uzmem Carltona i Thriller, te ostane za nekaj forno kasnije kad dođe.
Al izgleda da ništa od svega.
Al eto.
Šipak.
Syebu si najvećeg zagovornika Destinya

hahahah

pa iskoristi si na PS3 silver, likovi se pronose izmedju generacija zar ne?
daj frendu na PS3 password tko igra destiny, udje sa tvojim PSNom i aktivira ti Silver i "pare" su ti na acc tj vidis ih u inventory a trosis ih na PS4 ili gdje god hoces?

Ili sam ja opasno zabrijo a verzije su odvojene? Znam da se pricalo da su povezani, pa trofej lista je zajednicka mora i ovo onda.

Ne znam nikog ko ima PS3, a naročito ne s Destinyem. No nebitno, neću više smetat temu sa svojim problemima.

Mozda slijedeci dlc dobijes free :-P

Update:

Thanks for your e-mail about your Sony Entertainment Network (SEN) account.

I can see from your e-mail that you'd like a refund for your recent purchase of Destiny Silver from PlayStation Store.

Regrettably, we are unable to offer a refund for purchases made on PlayStation Store unless the content is found to be defective, the fact it can only be used on a PS3 version rather than a PS4 version does not qualify for this as it is up to the developer to decide what content their in game content can be used on and when you choose to purchase you would have been prompted to check what platform the content was for.

During the process of making your purchase and reaching the checkout, we explain that completion of the purchase is a request for immediate delivery of the digital content and that, accordingly, as permitted by law, no "cooling off" period / cancellation right applies.

oni ga seru isto
A nije da ne moras deset puta potvrditi kupnju. Nije bas da kliknes na Silver i oni ti automatski naplate.
Stavi u kosaru, pogledaj kosaru, kupi, potvrdi kupnju...

5 dana kasnije

Moran reci da san vec jako ljut na psnhr pa odavno nisu pogrisili cijenu neke igre :)

oni ga seru isto
A nije da ne moras deset puta potvrditi kupnju. Nije bas da kliknes na Silver i oni ti automatski naplate.
Stavi u kosaru, pogledaj kosaru, kupi, potvrdi kupnju...
I što onda? Svejedno mogu konvertirati na drugu platformu pogotovo za cross buy igru.

Shadow of the Beast - 27.1.2016. - £15.99
This War of Mine: The Little Ones (bundle) - 29.1.2016. - £24.99
Alienation - 2.3.2016. - £15.99
Unravel - 31.3.2016. - £14.99

Nisam ocekivao da ce Unravel biti jeftin.

6 dana kasnije

http://www.thegamescabin.com/psn-black-friday-deals-listed-with-lots-of-ps4-ps3-and-ps-vita-games-ready-to-go-on-sale/

http://www.thegamescabin.com/psn-black-friday-deals-listed-with-lots-of-ps4-ps3-and-ps-vita-games-ready-to-go-on-sale/
Ljudi, Persona 4 Golden je 9$