escoban izgleda da smo jedini store koji nije dobio popust za PS+za Days of Play

Vjerovatnop smo i jedini store koji neprihvaca kartice 😂

5 dana kasnije

Jel može pomoć? Znači samo odjednom mi PS4 blokira pristup svim preuzetim igrama sa ps plusa jer navodno "ovaj PS4 nije aktiviran kao primarni", a kad ga želim aktivirat, tamo piše da je aktiviran kao primarni, jel se neko susreo s ovim problemom i kako da ga riješim?

e jbg, u istoj sam situaciji, samo sad bez opcije deaktiviranja, izgleda da je ovo do Sony-a jer dosta ljudi ima ovaj problem

analfabet možda je nešto do njih jer se ja sad uopće nemogu ulogirat. A i @fensisuperstar je jučer javljao da njegovi frendovi imaju sličan problem poput tvog

Jel još netko ima problema sa PSN mene je odlogiralo sa svega i ne da mi da se prijavim.

Brijac vidio sam stari ja sam krivo napisao htio sam pitati jel još uvijek imate problema. Jer meni ništa već tri dana ne šljaka jebe me onaj 2 step verification ne mogu to zaobići.

Samo izbacuje nekakve žabe i ptice i neka ih vrtim u smjeru ruke da se uvjere da nisam robot.

Nikall je li na PS5? Ja sam već drugi dan pokušavam logirati na webu, ali ne radi.

Fenix sad sam tek vidio poruku, je na PS5 i ništa ne pomaže.

Al ne može ni na ps app, ni na PC.

kako funkcionira downgrade? razmisljam da uzmem danas extra za god i pol sto imam pretplate za svega 30$ al mooozda necu kasnije nastavit s tim planom pa bih se vratio na essential. dali je potrebno samo sacekati da istekne pretplata?

4 dana kasnije

Sta na SDu nema vise PSN bonova?

escoban Neki bug je..

Btw ako imaš mbankarstvo isto mozeš kupit…još lakše i brže.