Jedinicu sam ionako odigrao (TWD) tako da itekako iscekujem nastavak.
PS Store & PSN
Aj barem nešto ovaj mjesec, prvi TWD sam odigrao, 2 nisam pa odlično a i vidim da je 1 na akciji pa bi mogao i to kuput i odigrat obadva
Vitu su baš fino posrali ovaj mjesec. Random pixel indie i prastara PSP igra. A kad se sjetim da su prije davali nove AAA igre, pa praktički ništa od igara nisi ni morao kupovati.
Piše i Mass Effect 2 za PS3. Odlično!
Jel ima ikakva metoda da se prebacim sa UK na HR?
Pa cijene suckaju gadno.
Sad mi ističe PS+ i novi košta 40 funti, MRŠ!
Pa kod nas je 365kn.
Nažalost ne možeš.
Napravi HR acc jedino...znam da nećeš moći igrati ovo sto si dobio prije,ali realno te igre i nisu nešto osim ono što se prije 2 god dijelilo za PS3.
A neda mi se platinu za Destiny dobivat ponovo
Baš glupo. Glupo. Šteta.
Thanks na info.
Pa ostani na britanskom acc a HR ACC napravi samo za PS Plus i stavi na primary ;)
I igraš normalno na svom UK acc. :)
Skines Free igre sa HR ako želiš i igraš opet na svom acc.
Ček, i radio bi online multiplayer na UK accu iako je PS+ na HR?
Da, i online i igre. Mozes imat koliko god hoces acca.
Jedno sta neces imati onaj cloud save, to ce ti imati novi hr acc.
Hmm. To mi isto dobro dođe. Šteta.
Ok. Hvala ekipa. Vidjet ću!
Lako flawless ponovimo hahah
Napravi HR acc. stavi primary, kao što je Nexus rekao, i igraj se i dalje na svom UK accountu. Jedino ćeš izgubit cloud, ali postoji USB support i na njega baci sve kaj želiš spremit. Igre koju se dosad stigle na PS+ za PS4 nisu vrijedne spomena, tako da tu nemaš gubitak.
Da, mislim da ću ipak tak napraviti.
A DLC, odnosno, npr. ovaj silver za Destiny? Mogu kupit i na Uk i na HR accu, ovisno gdje je jeftinije, i vrijedit će na oba?
Ili ako kupim silver na HR accu, neće vrijedit za ovaj Destiny koji mi je aktiviran?
Sorry na puno pitanja
Da, mislim da ću ipak tak napraviti.Ne kupuj silver, ne bacaj novce na kozmetiku
A DLC, odnosno, npr. ovaj silver za Destiny? Mogu kupit i na Uk i na HR accu, ovisno gdje je jeftinije, i vrijedit će na oba?
Ili ako kupim silver na HR accu, neće vrijedit za ovaj Destiny koji mi je aktiviran?
Sorry na puno pitanja
Sa tim "in-app kupnjama" budi oprezan, mislim da vrijede samo za account sa kojeg se kupe, tj. da ne možeš kao igru kupiti na UK a koristiti na HR. Ali nisam 100% siguran.
Popust na hr storeu PES 2016 40% jeftiniji,eto ti igre,nakon 20 dana prodaju je upola cijene a ja budala svake godine pravim pre order
Da, strašno. Sami su svjesni kakvu igru izdaju i sad pokusavaju dignuti jos koliko mogu.
Sent from my S5 using Tapatalk
Pa uopće ne kužim sta ekipa uzimlje PES ili fifu koje su realno smeće na day1 pa ispravljaju sljedećih 3-4 mjeseca (ne isprave ni tada) i onda bace popust i okreću se slijedećoj igri.
Pa uopće ne kužim sta ekipa uzimlje *većina igara danas* koje su realno smeće na day1 pa ispravljaju sljedećih 3-4 mjeseca (ne isprave ni tada) i onda bace popust i okreću se slijedećoj igri.Aki ćemo realno...
Jel netko ima problema s logiranjem na PSN...
Upalim PS4 i ne prikazuje mi friend listu, ne mogu na PSN store itd.
Na mob aplikaciji vidim da je ekipa online...
Zahvaljujem unaprijed