Pa jbt RE revelations 2 je besplatan na storeu.
Nisan ima pojma..
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
PS Store & PSN
Samo prva epizoda...
A jel taj RE Revelations 2 povezan pricom s ostalim RE-ovima?
Povezan je sa RE univerzumom i REV1 ali prica je nikakva pa nema veze.
Meni ne valja iako mi je REV1 dobar bio. Igraj bolje REmake: najbolji resi ikad.
Igraj bolje REmake: najbolji resi ikad.Svakako vrijedi odigrati,ali ako nema nostalgičnih uspomena na PS1 eru,onda bi ga neki gameplay elementi mogli zasmetati.
Ekipo možda je glupo pitanje, ali netko zna sigurno. Imam za sada PS+ na UK accountu i ističe mi počekom 12. mj. Ne isplati mi se produživati pretplatu na UK accountu (40 funti) pa bi produžio PS+ na novom account-u (hrvatskom gdje je PS+ 365 kn), a igrao bi na svom UK. Da li ću moći igrati PS+ igre koje sam do sada skinuo na UK accountu sa novom pretplatom sa HR računa?
Ne.
Ima. Nek proba tenk kontrole.
Svakako vrijedi odigrati,ali ako nema nostalgičnih uspomena na PS1 eru,onda bi ga neki gameplay elementi mogli zasmetati.
Skinuo neki dan besplatnu prvu epizodu REvelationsa 2. Preporuka svima koji ga nisu odigrali.
Cujem nesto da bi Watch Dogs (PS3 verzija) mogla biti besplatna sljedeci mjesec. Ne bih se uopce zalio :)
nek na ps4 konačno daju neku poštenu igru
ovo sve što je doslo je smiješno
nek na ps4 konačno daju neku poštenu igruPo mom mišljenju The Walking Dead S2 je oke, ali jedan prelazak i ništa više.
ovo sve što je doslo je smiješno
Moze se nac dobrih igara na plusu za ps4.
Posto je ionako obavezan za online,dobra igra je samo bonus..
Cujem nesto da bi Watch Dogs (PS3 verzija) mogla biti besplatna sljedeci mjesec. Ne bih se uopce zalio :)Nemoj vjerovat takvim glupostima, cesto tako netko izvali neku igru i potpuno promasi...
Evo PS+ ponuda za slj. mjesec http://blog.eu.playstation.com/2015/11/25/new-on-playstation-plus-in-december-gauntlet-kings-quest-more/
Nista posebno... No nije ni toliko lose.
PS3 nije loše :)
PS3 odlicna ponuda!! :)
King’s Quest se svakako igra.
Blood Dragon san skoro kupio prije koji mjesec.
http://www.youtube.com/watch?v=C5eIiJcaEjg
Je li kada bio veći omjer dislikeova od ovoga lol
btw gdje je Vote to play?
Damn it, nadao sam se malo boljoj ponudi nakon ovomjesečnog odličnog TWD Season 2!
#PS+isdead