buz

Znan da me jebes ali neznan samo u kojen postotku🤣🤣

Bez ikakvog maila vidim da dobil godinu dana EA pretplate. Da nisam imal pojma o tome.

7 dana kasnije

Ako je neka igra u sklopu Extra pretplate i downloadana mi je. Kad ode s pretplate mogu li je dalje igrati ili ju više neću moći pokrenuti?

Sorcerer Ja sam mislio da i save file nestane kad više nisi na pretplati.Znači save game nije vezan uz pretplatu.

master_x

Save file bude spremljen u cloudu bez obzira jesi li igrao putem pretplatničke usluge

Ovo je primjer ako igra napusti npr. Game Pass

This ensures that should the player wish to continue where they left off, all they need to do is purchase the game, and install it. Once the game is booted up, players will be able to load their save files and continue their progress exactly as they left it.

https://gamerant.com/xbox-game-pass-saves-leave-cloud-sync-intact/

14 dana kasnije

Ima li kakvih naznaka,hoće li uspjet ove godine konvertirat kune u eure,na tome PS Store-u?

Ili gledaju način kako 550kn pretvorit u 60€ (452kn),da nas dodatno opljačkaju kako se to i radi kod nas u HR.

master_x

Vidiš to si dobro napisao, sad imamo euro pa će igre morati pratiti EU cijene.

Mada bi volio znati razlog kako je digitalni sadržaj kod nas bio 550kn a Njemačka 420kn , 450 ili 60 eure.

Razlika PDV-a nije.

pravednik Mada bi volio znati razlog kako je digitalni sadržaj kod nas bio 550kn a Njemačka 420kn , 450 ili 60 eure.

Razlog je da je to izmišljena činjenica koju jako lako možeš provjerit. Samo daj ime igre za koju misliš da je to slučaj.

Kako možeš provjeriti bez snimke ekrana? Cijene su pale na većini naslova.

To si trebao prije 3 mjeseca provjeravati kad je bila kuna.

pravednik

Ne živimo u pedesetima. Imaš baze podataka sa cijenama u nazad nekoliko godina za svaku igru i njenu cijenu u bilo kojem trenutku u razdoblju od kad su spremani podaci za neki store. Kažeš koja je igra u pitanju i lako provjerimo. Pratim uvijek za njemački store jer se stranica prije updatea nego za hrvatski i od kad sam kupio ps4 nije se ni jednom desilo da cijene i popusti nisu usklađeni za nešto šta sam provjeravao. Razlika je obično u par kn jer sony koristi neki random tečaj.

Jel mi netko može uzet kodove za kupovat na Ps store,naravno uplatim mu koliko treba.

Evo samo neki trgovci, ima ih još puno više. Misli da ima i na benzama.

Hvala dečki,uspio sam.

Nisam do sad uzimao bonove pa nisam imao iskustva. Hvala momci,živjeli!

Prvi mi je put, dajte mi onaj jedan paketić što vam stoji pokraj blagajne. 😃

Jel zanimaju nekoga ps bonovi iman za prodat par bonova, sve skupa oko 200 eura ima?! Mozete se javit na broj 0992007657