Jedno totalno glupo pitanje imam. Trebam frendovom sinu uzeti PS4 igru za rodjendan i kao za vraga pozelio Detroit: Become Human, igru koju ovdje u DE nigdje ne mogu naci a nemam vremena da ju narucim. Vidim na store-u ima digital deluxe verzija za 149,50kn e sad posto vidim da i dalje na HR PS store stoje kune moje pitanje je da li se bonovi i dalje mogu naci na kioscima i trgovinama ili ih nema vise zbog ove cijele situacije s prebacivanjem na euro?
PS Store & PSN
Jebo ih Destiny smece od igre…
- Uređivano
Najveća glupost je što su dali jednu ekspanziju od njih 10. Opet nemaš pojma što nedostaje i što možeš igrat.
+ dali su dva puta Dreams, prvo u Essential ponudu i sad Extra/Premium.
doctorfreak
Kako su napisali na HCLu, vjerojatno ih jebe dvojno iskazivanje cijena, pa cekaju kraj 2023. da istekne ta obaveza.
- Uređivano
Hahahha 13.10 se uvodi euro a meni psplus istječe 12og.
Ni kriv ni dužan dobih još jedan mjesec dzabalescu
eraserhead 13.11.
@StarFox_N sad znas zasto pretplata ide lagano gore
Upravo se s prijateljem dogovorio da kupimo Ultimate pretplatu.
Dođe svakoga 55 eura za godinu dana.
Skinuo:
Demon's Souls Remake
Man of Medan i Little Hope
Kena
Control: Ultimate Edition
Devil May Cry 5
I da probamo u coopu:
Ghost Recon: Breakpoint i Rainbow Six: Extraction.
Da više ništa zanimljivo ne izađe na Ultimate sljedećih godinu dana isplatilo se tih 55 eura.
A možda probam i Returnal iako nije žanr koji volim.
NE NE, izdao si se sada
Nije mi bas jasan koncept Premium paketa.
Umesto da tu imaju nove top naslove poput Hogvartsa, Spajdarmena i svega ostalog ekskluzivnog sto izlazi, oni stave trial na kasicicu od po 40 minuta do sat ili dva gempleja.
Msm koja je to logika?
Sto bi placao Premium paket, ako ne mogu da igram premium igre odmah nakon izlaska?
Uopste me ne zanima pristup starim naslovima, njih neka ubace u neki retro paket!