Ovo je baš… užas. Prije će Poljaci postati liberalni poput Nizozemaca, nego će poljski developeri napraviti igru koja nije nered poput mog želuca u 3 noći nakon 5 piva i kebaba.

Heat

Ahahahaha😂🤣🤣🤣

Sam vam rekao pre par tjedana...

Sad počekajte analizu Digital Foundry kad na konzolama rezolucija bude 1920x1080 uz low ray tracing 30 frejma ili bez RT 60.

Ovo je baš neoptimizacija, ok nisam vidio uživo ali nemoj me jebat krv ti jebem da RTX 3080 ide 20 frejma na 4K.

Kad gamer-moder odradi bolji posao od developera i to badava!!!

Čovjeku treba dati donacije svakako.

Meh, nema tu lijeka, već s HD verzijom dosegli su plato koliko to može biti dobro izgledajuće. Da je baza GC verzija bilo bi nešto bolje ali nemojmo se zavaravati, za konkretnije smisleno unapređenje potreban je ipak remake od strane Capcoma.

Zero

Pa ovo je bolje od Game Cube verzije.
    I baza je bila HD remake kojem je baza GC verzija.

pravednik Remaster. Al da, zaboravio sam da HD verzija ima GC efekte i teksture, dok je prvo PC izdanje bilo temeljeno na PS2 verziji. Svejedno, teško je tu od stare napraviti bitno bolje izgledajuću igru samo s takvim modanjem.

Skinuo God of War, majko mila ovo je 3 razine iznad PS4 verzije tj. PS4Pro na PS5.

Nativni 4K lock 30 frejma sve ultra i ultra plus ova jebena 3060 u laptopu to gura ljudi moji.

Dlss na quality.

Ako stavim omjer 21:9 pošto moj TV to nativno podržava rezolucija je 3820x1600 i prosjek 35-50 frejma.
      Ide i 60-65, uglavnom varira.

Finta je smanjiti shadowse i geometry detail i bam imam 45-65 lock.
      Roknem VRR na TV-u pa igram ko bog.
      I taj omjer je vanserijsko kino iskustvo na mom TV-u. Lijepo ugasi zone i black barove po noći ne vidiš.

Na omjeru 16:9 moram DLSS na balanced ili performance staviti ako želim više od 30 frejma na ultra.
      Uglavnom jebeno, prejebeno.

Već se tresem kako to bude na RTX 3070ti odnosno pravoj desktop mašini.

Eh, laptop puše ko PS4 pro u RDR2.
      Vadim mu mast ali neka.

Boje su isto puno bolje na PC-u i to bez HDR-a.
      TV mi mjeri frame rate u real timeu na game baru, doduše to je lockano samo na PC input, kad promijenim na konzolu uvijek stoji na 60 ili 120Hz bez obzira na očigledne padove ili promjenu na 30 u samoj igri. Primjer Spiderman, Ratchet.

Guardianse sam isprobao, odmah na početku,
      Sutra se bacam opet na Control.

Evo, slične su i moje performanse.
      Minus 4-5 frejma jer je laptop GPU sa limitom na 130W, redovno udara oko 125W. Dok desktop verzija 170W a razlike u izvedbi i nema.
      Prednost desktop varijante leži jedino u 12GB VRAM-a.
      Sve u svemu RTX 3060 je dovoljna i za 4K igranje u dobro optimiziranim igrama, pogotovo uz DLSS.

A sad ono najbitnije, kad nisam doma igram na laptop ekranu od 1920x1080p, tu nema igre koja doslovno ne leti na ultra postavkama uz max ray tracing.
      Osim Watch Dogsa 3 ali to je specifični slučaj...

mjesec kasnije

Nexus Idu uspoređivat novi GT sa igrom starom 5 god.
      I onda shvate da Forza 7 i ne zaostaje puno.
      Kod GT 7 je smješno šta kod pogleda iz kabine,uvijek jedna ruka na volanu a druga na mjenjaču konstantno,na Forzi su obje ruke na volanu,a kad šalta brzine onda se to i vidi.
      Ove godine izlazi nova Forza Motorsport,pa da viđemo usporedbe.

Nexus

Neznam, GT7 ima jako sterilan izgled.
      Ne sumnjam da je kod simulacije i auta Gran Turismo bolji ali to su mikro detalji koje ne vidiš u vožnji.

Forza Motorsport 7 a pogotovo Horizon 5 imaju bolji i oku ugodniji izgled.

Očekivao sam da će GT7 izgledati slično kao na prvom reveal traileru ali očito je razvoj za PS4 uradio svoje.
      To je PS4 igra u srži i vidi se.

Obje igre izgledaju jako dobro, ali vidljivo je i koliko petogodišnje razdoblje donosi mali napredak u prikazu. Igre sve sporije zastarijevaju u svakom pogledu. Igre od prije pet godina i danas izgledaju grafički svježe i aktualno. Čak i jedan Crysis 2007. danas izgleda jako dobro, igra stara 15 godina.

ovo je originl verzija, prije svih remastera.

Crysis je bog isus.

I to kak se uzme.

Horizon Forbbiden West izgleda bolje od svih trenutno i jedina je prava next gen igra uz Ratcheta.

Nisi ih igrao ali vidi se velika razlika u LOD-u, sitnim detaljima, teselaciji, poligon countu.

Nekad nije dosta nabiti samo rezoluciju na 4k.

Recimo Plague Tale, izgleda jebački ali ga God Of War pc verzija prejebe samo tako po detaljima na likovima, efektima, texturama.

Mnogo igri ima konzervativni basic look.
        Watch Dogs Legion prvi primjer.

pravednik
        Forza izgleda cartoonish i osvjetljenje je očajno. Refleksije na automobilima izgledaju kao da su uzeti iz neke mobilne igre. Modeli u utrkama također izgledaju značajno bolje u GT-u.

Kabina ima dosta, ali dosta više detalja nego F7, kao i sama staza sa detaljima na asfaltu, refleksijama + prirodnim osvjetljenjem i značajno boljim sjenama i antialiasingom u GT-u.

Doslovno generacijska razlika u hrpi segmenata.

super kad to sve vidiš, meni je isti k. 😆

4K 120+ FPSa

2 mjeseci kasnije

Sa 72hz na 240hz, i nemogu vjerovat kolika je razlika. Tako je glatko i divno. Ljudi, investirajte u ekran.