Definitivno je pozitivno da RT kao takav postoji i naravno da donosi grafička poboljšanja.
Onaj tko upali igru sa i bez RT-a a ne vidi neku razliku nešto s njime ne valja.
Ono što je u ovoj cijeloj priči negativno što RT zahtjeva i bolji hardver i ruku na srce večina prosječnih kompova i konzola i nije spremna da to radi sve na konstantnih 60 fpsa bez trzavica sa maksanim detaljima barem ako pričamo o 4k rezi koja se sve više gura u mainstream ( barem na popularnim konzolama ). Vjerujem da bi i na pcu da su takvi monitori jeftiniji, ali i dalje vidim da su nešto boljo 4k ekrani relativno skupi.
Jedna od rijeđih koja ima u večini slučajeva stabilnih 60 fpsa na ps5 a koje sam ja probao u zadnje vrijeme sa rtom je već zaboravljen doom eternal. Međutim igra je toliko brza da kad je fight ja osobno ni te efekte ne primjetim pa sam si vratio performance mode jer na rt modu tu i tamo zna pasti ispod 60.
Ja sam i dalje osoba koja ce rađe igrat na stabilnih 60 fpsa uz manje detalje i bez rta, još ako je na 4k rezi ili dinamičnom 4k može i to.
A da bi stvar bila kompliciranija neke novije igre i dalje bolje izgledaju bez rta nego witcher sa rtom.
Tako da rt nije loša stvar, ali osobno smatram da nije gamechanger, barem ne meni osobno.