Terminator: Dark Fate

Meni je svaki Terminator dobar pa tako i ovaj.

Specijalni efekti i akcija su mi vrhunski.

Možda griješim ali čini mi se da su u dosta scena koristili praktične efekte i to stvarno izgleda odlično.

Čim vidiš Paramount i 20th Century Fox produkcija znaš da će biti banger.

Svi kažu da je zadnja Terminator igra ok ali tako sjajan IP bi trebao u ruke nekom žešćem studiju.

Za sve ljubitelje serijala ili žanra preporuka.

StarFox_N Meni je svaki Terminator dobar pa tako i ovaj.

Meni je ovaj baš loš bio, a npr. Salvation baš dobar i volim ga rewatchat svako malo. Dark Fate mi ima ovu glupastu malu koja mi je baš uništila taj film sa svojim glupastim postupcima.

Boys Kills World i Civil War

Oba ugašena nakon pola sata. Ovo se ne moze gledati. Prvi blesav, drugi ko storniran.

The Hunt

Akcijski horor o grupi bogataša koji otimaju ljude, love ih i ubijaju. Kao sport iz zabave.

Neozbiljan, blentav pa čak i glup film na trenutke.

Iako je donekle zabavan ipak ne mogu preporučiti.

StarFox_N Akcijski horor o grupi bogataša koji otimaju ljude, love ih i ubijaju

Volim hororce.

Zvuči kao dobar uvod za pogledati ali ako ga ne preporučuješ budem te poslušao.

Exhuma (Pamyo) - Odličan korejski horor o ekshumaciji, šamanima i duhovima/demonima (Oni). Jako dobra premisa i sve oko filma pun pogodak, klasični korejski high standard film. Odlična gluma, lokacije vrhunske za ovakav film i cijela atmosfera je pogođena skroz. Must watch po meni.

7 dana kasnije

Chernobyl Diaries "Černobilski dnevnici" (2012)

Dobar i napet niskobuđetni horor film 8/10

Dakle hororac a naslov filma govori o mjestu gdje se radnja zbiva. Stvarni grad duhova Pripyat u Ukrajini.

Ovo je filmski S. T. A. L. K. E. R. Od divljih bijesnih pasa, vukova, riječnih riba i medvjeda tu su još radioaktivni ljudi kao prijetnja "zdravima" .

Nekolicina mladih ljudi na putovanju su kroz Europu. Destinacija na koju su trebali ići im se izjalovila i jedan ukrajinac koji lovi turiste za novac im ponudi odlazak u Ukrajinu u Pripyat. Malo su se nečkali ali odluče tamo otići u turistički obilazak.

Krenuli su kombijem do Pripyata ali kroz kontrolnu glavnu točku nisu pušteni od strane vojske pa su se uputili kroz šumu zaobilaznicom.

Početak je uvijek živopisan i lijep razgledavajući ruševine, napuštene zgrade i parkove. Vračajući se do kombija prije mraka shvate da im je netko prerezao žice i kombi se nije mogao upaliti. Dočekali su noć i tu problemi počinju.

[🔴 REC] 3: Genesis (2012)

Španjolski hororac. Gledao sam ostale REC-ove periodično i ne po nekom redoslijedu ali prvi i ovaj treći kojeg sam prvi put gledao su mi najdibest.

Veliki odskok od prvoga u ovom trećem. Zombića i krvi za krvavice ne nedostaje. Dobri efekti i španjolska pop mjuza.

Posebno mi se dopalo zadnje poglavlje. Neočekivani kraj. Glavna protagonistica kao da je ispala iz RE4 kao jedna od chainsaw sekica ali u nešto mlađem i boljem izdanju. 8.5/10

Ne gledan hr filmove ali izletilo mi na maxu

Hrvatski zombi film

Malo mi ima neku vibru kako je poceo rat na mom otoku.

A film top stvarno

Velika preporuka

Šalša

Miro baš frend jučer isto preporučio, a prvi put čujem za film čak i ima na yify za skinut tako da pogledat će se 😃

Caddo Lake (2024)

Vidio neku fotku na Instagramu i pozitivne komentare, odem na IMDB, vidim Dylan O'Brien (bio sam fan Teen Wolfa) i reko aj idem upalit bez da vidim trailer il bilo kakav detaljniji opis i najbolja odluka jer da sam si i malo spojlao ranio bi se pa iz tog razloga neću niti jedan komentar o samoj radnji jer preporučam gledanje bez ikakvog znanja da si ne pokvarite twistove 😀

Ocjena: 8/10

You Can't Run Forever "Spas u šumi" (2024)

Jebemti ovo je tak dobar triler, više horor. Sociopatski ubojica u lovu na random žrtve. Zakačio se na jednu obitelj koju je proganjal ko grešnu dušu.

Ubojica kojeg je saznanje nećeg skrenulo sa normalnog puta.

Otkrivši da ga žena vara dok je on bio na poslu kao predavač u školi. Dakle vratio se doma ranije i zatekao piće za dvoje na stolu. Odmah mu je uz čujno kihotanje iz spavaće sobe u podnožju kuće sve bilo jasno i krenuo u pokolj ubivši svoju ženu i ljubavnika. Od tog trenutka ljudski život mu nije vrijedio ništa kada je tako lako mogao ubiti. Sjednuvši na svoj motor uputio se pištoljem naoružan u nepoznato. Na putu susreće mladu djevojku i njezinog očuha. Za njih se nekako zakačio jer nije mogao podnjeti nečiju sretnu obitelj koju je nedavno njegova žena razorila. Eto toliko o radnji.

Super mi sve. 9/10

• renda

•  
            •  
            •  
            •  

pharaoh_tm9 slazem se, jako dobar film, ja sam isto na slijepo na preporuku brata pogledal i odusevljen sam ostal.

Trebao je bit Nosferatu, ali su nas usred filma evakuirali iz Arene. Samo se cuo zenski glas na spikeru i zamolio da izademo na najblizi izlaz. Vidim da na vjestima nema nista mozda je neka pizdarija, ali ono wtf.

• Uređivano

@Brijac ajde dobro da nije nista ozbiljno. Ne mogu ti opisat kako uzasan trenutak je to bio 😃

7 dana kasnije
            • Uređivano

Beetlejuice Beetlejuice

Zabavna glupost, al očekival sam više.

The Ministry of ungentlemanly warfare

Vidi se da je Ritchiev film, al nije ona razina kvalitete koju je obično znao isporučit. Svejedno, zabavan popcorn film sa odličnom glumačkom postavom, solidnom akcijom i solidnim dijalozima.

M3gan

Nisam očekival puno s obzirom na dosta komentara, al na kraju dost pozitivno iznenadilo. Možda da traje još malo duže, ali i ovako je bio fora za pogledat. Najavili su dvojku neki dan i baš ću ju s guštom ić pogledat u kino kad dođe s obzirom na to da mi je ovaj baš sjeo.

Lord of the Rings trilogija

Inače mi je ritual pred novu godinu (tako posljednjih 15ak godina) napraviti maraton, ali me operacija zeznula pa nisam bio u mogućnosti da si to priuštim prošle godine. Zato sam si sad dao oduška i nadoknadio za prošlu godinu.

O ovome se nema šta reći. Postoje filmovi koji će se dugo pamtiti. Ova trilogija će živjeti onoliko dugo koliko će i samo čovječanstvo. Iskustvo, napetost i emocije koje čovjek doživi pomislio bi da poslije toliko gledanja postanu monotona navika, ali svaki put doživiš nešto novo.

Na ovu scenu ne možeš ostati ravnodušan ni poslije hiljaditog gledanja.

Savršenstvo kinematografije.