escoban kauboj A znam al ovo mi zvuci kao i nesto sta sam zamislio da ce i bit F2P battleroyal . Svakako imam veliki hype za TLOUMP jer prvi dio je bio odlican i jako underrated
Fico mix of Tarkov and Division with additional modes inspired by the original Factions MP Meni ovo zvuči prejebeno. Tarkov rastura atmosferom i taktiziranjem, Division rastura buildovima, a Factions je baš bio osvježenje u klasičnom TPS multiplayeru.
escoban Samo da neujebu sa mikrotransakcijama da nebi bilo paytowin, ND je uvik stavlja puske i perkove na prodaju . Valjda ce ovaj put bit bez toga kad su se fokusirali na MP igru .Da naprave camp area nebi bilo lose koji mozes uredivat i gradit .
prayer Nije da se bunim jer je igra zbilja fantastična sa odličnim replay value-om i vrlo vjerojatno ju budem po 3 put prošao, ali remake igre stare malo više od 2 godine je jako žalosno stanje gaming industrije.
renda Nije remake niti remaster, klasicni current gen upgrade i free je za sve koji imaju igru, ne vidim problem. A i pitanje je dal je uopce ovo istina.
prayer renda doslovno piše remake. Besplatni upgrade za postojeće korisnike i naplaćivanje za one koji nemaju igru.
renda prayer di pise remake? Remake je dok uzmes originalan predlozak i radis ga ponovo sa izmjenama po volji, ovo je upgrade.
wooddiebone prayer doslovno piše remake. Besplatni upgrade za postojeće korisnike i naplaćivanje za one koji nemaju igru. Pa naplaćuju i sad za one koji nemaju igru. Zašto je problem da naplaćuju bolju verziju?
Brijac prayer naplaćivanje za one koji nemaju igru Šta bi je trebali dati free i onima koji nemaju igru?
escoban Da zvuci suludo remakeat igru staru 2 godine koja usput izgleda bolje od 90% novi igri , novi engine i full remake? Jedino ako su za TLOU1 rmk napravili novi engine pa su odlucili i part 2 ubacit u mix 🤷♂️Neznam necu se zalit ali mislim da je ovo fake na kvadrat , ali ako je istina nevirujem da nece kostat bar 10eura
prayer renda I'm not talking a remaster, I'm talking new engine + full PS5 graphical fidelity. Pa ono ako nije remaster (rezolucija, framerate) nego je novi engine sa boljim grafičkim elementima, nema šta drugo biti nego remake. Kao što je @escoban gore napisao, vjerojatno su portali navodni TLOU Remake engine u TLOU 2.
Deadwalker Napravit će taj "remake" i plasirati igru u next-gen izdanju za PS5 i PC usporedno s dolaskom HBO serije. Sve je to već odavno isplanirano i dio Sonyjeve strategije gdje svoje IP-ove šire na nove platforme u različitim formama za što šire mase s ciljem naravno daljnje popularizacije franšiza gdje će ubirati puno više love. Ja se ne bunim da najbolja igra ikad dobije grafički upgrade i da gledam vrhunsku seriju.
Sterlok Ne znam zašto bi se itko bunio, ovo je vrh gaminga. Post apokalipsa, omiljeni žanr u igrama, filmovima, serijama...nikad dosta. Ne znam zašto me toliko privlači nešto morbidno, ali eto 😃
wooddiebone prayer Sori, pogubio sam se. Nekak sam uspio tvoj post shvatit kao negodovanje na izdavanje remakea i naplaćivanje ljudima koji nemaju igru.
Flipper Jedva čekam ako bude istina. Ja sam se nadao da će i ranije doći PS5 patch, ali kad god došao, itekako će se igrati.
prayer wooddiebone Naplaćivanje mi niti malo ne smeta, ali remake stare 2 godine je jasan znak da kronično fali sadržaja. Ili to ili misle raditi double dip sa Remake prvog dijela uz seriju i sve ostalo. Iskreno se nebih ni čudio da obje igre izađu i za PC malo kasnije kao što su napravili sa PC verzijom Uncharted kolekcije uoči filma