- Uređivano
Dosta ljudi je upravo to smetalo.
Za ove druge nije ni bitno kaj misle.
Dosta ljudi je upravo to smetalo.
Za ove druge nije ni bitno kaj misle.
mix of Tarkov and Division with additional modes inspired by the original Factions MP
Meni ovo zvuči prejebeno. Tarkov rastura atmosferom i taktiziranjem, Division rastura buildovima, a Factions je baš bio osvježenje u klasičnom TPS multiplayeru.
Datum objave 31.3. Znači nije na 1. April.
Zvuči jako dobro.
Samo da neujebu sa mikrotransakcijama da nebi bilo paytowin, ND je uvik stavlja puske i perkove na prodaju .
Valjda ce ovaj put bit bez toga kad su se fokusirali na MP igru .Da naprave camp area nebi bilo lose koji mozes uredivat i gradit .
Moze sta se mene tice
Nije da se bunim jer je igra zbilja fantastična sa odličnim replay value-om i vrlo vjerojatno ju budem po 3 put prošao, ali remake igre stare malo više od 2 godine je jako žalosno stanje gaming industrije.
Nije remake niti remaster, klasicni current gen upgrade i free je za sve koji imaju igru, ne vidim problem.
A i pitanje je dal je uopce ovo istina.
Stvarno žalosno što nam žele dati bolju verziju igre - besplatno. Tragično stanje industrije.
Da zvuci suludo remakeat igru staru 2 godine koja usput izgleda bolje od 90% novi igri , novi engine i full remake? Jedino ako su za TLOU1 rmk napravili novi engine pa su odlucili i part 2 ubacit u mix Neznam necu se zalit ali mislim da je ovo fake na kvadrat , ali ako je istina nevirujem da nece kostat bar 10eura
I'm not talking a remaster, I'm talking new engine + full PS5 graphical fidelity.
Pa ono ako nije remaster (rezolucija, framerate) nego je novi engine sa boljim grafičkim elementima, nema šta drugo biti nego remake. Kao što je @escoban gore napisao, vjerojatno su portali navodni TLOU Remake engine u TLOU 2.
Super igra, ali muzu li ga muzu i od najave za PC ništa.
Napravit će taj "remake" i plasirati igru u next-gen izdanju za PS5 i PC usporedno s dolaskom HBO serije. Sve je to već odavno isplanirano i dio Sonyjeve strategije gdje svoje IP-ove šire na nove platforme u različitim formama za što šire mase s ciljem naravno daljnje popularizacije franšiza gdje će ubirati puno više love. Ja se ne bunim da najbolja igra ikad dobije grafički upgrade i da gledam vrhunsku seriju.
Ne znam zašto bi se itko bunio, ovo je vrh gaminga. Post apokalipsa, omiljeni žanr u igrama, filmovima, serijama...nikad dosta. Ne znam zašto me toliko privlači nešto morbidno, ali eto
Kakav PC hahaha?
prayer doslovno piše remake. Besplatni upgrade za postojeće korisnike i naplaćivanje za one koji nemaju igru.
Pa naplaćuju i sad za one koji nemaju igru.
Zašto je problem da naplaćuju bolju verziju?