escoban
Ne valja to ništa. O ovoj igri više nitko ne govori 😀

Opet kupio Mamić...
Pa do kada više???

mjesec kasnije

Poce opet igrat ovaj put na Grounded+ , brate koja igretina ovo je nesto nenormalno . Sad sam na misiji Ellie v serephite (iz trailera) umro sam 20x pokusavam doci do storea bez da trosim municiju al stvarno je jebeno tesko ovi vide svaki k.

escoban
    Uh taj prvi susret sa Seraphitima, bolesno dobro nesto. Stalno ona jeziva fuckanja, a sve ih moras stealthom rijesit jer inace brutalno brzo ubijaju. Jedna od najboljih dionica ikad u gamingu!

zontra da i dok te otkriju napadaju sa svih strana , flankaju a meni zao svakog metka 🤣

Evo zavrsio Ellie dio za 13h ,od sutra ide Abby part

8 dana kasnije

Evo prisa na grounded koja igretina 🤯

8 dana kasnije

Evo bila akcija nisan odigra pa reko da i to rjesim.

Iskreno prica me bas zanima grafika je odlicna i sve to ali igra je dosadna ko vrag.
      Uvik isto bas previse praznog hoda

Ajme kako bi ja ovu igru nasra ej....ali necu da ne krene rat

Sad mogu reci da sav onaj hejt je opravdan cak i malen

Koje govno ej
      Uf

Miro, po tko zna koji put imaš krivo mišljenje 😀

Ne postoji krivo mišljenje kad je subjektivno, samo različito.

Kad mi dades da igran sa najgadnijom i najodvratnijom zenskom u povjesti gaminga ili naj cudnijim muskarcem jer ono i ne spada u zensku osobu, osobu koju mrzim iz dna duše više i nego cetnike e bogami igra je onda stvarno govno.
      Rupe u prici i sam kraj da ne spominjem.

Sad se slazen sa svim negativnim recenzijama i razumin ih.

Ma necu dalje da ne spojlam govno za one koji nisu igrali.

zontra
        Da ali tu pricamo o gameplayu koji je star 8 godina jer se od prve igre nije nista prominuo a igra ima pun k praznog hoda i nepotrebnih stvari.

Uncharted serijal je miljama ispred po zabavi.