Zato su padale desetke...
The Last Of Us Part II
To njima ostaje?
Sumnjam, dosta jutjubera dobije na review zatim vraćaju. Nema tu računice.
Ti si isto plaćenik, zato si i dao tako visoku ocjenu. Priznaj kaj su ti dali.
Super onda, danas sutra to će vrijediti
Korona kriza ga pogodila.
Solid_Snake pokušavaš igrat Tsushimu ali ne ide?
Igrao danas, ali u podsvijesti mi TLOU. I onda znam u glavi da ne bih trebao porediti te dvije igre, ali koji god aspekt pogledam, jednostavno teško se išta može mjeriti sa TLOU.
Od writinga, animacija, accessibility opcija, AI neprijatelja, pažnja svim detaljima...
Znam da nije fer prema Sucker Punchu, znaaaaaaaaam, ali jbg.
Ali siguran sam da će mi se vratiti mojo, trebaće mi dan dva dok se downgradeam i prilagodim na niži firmware
- Uređivano
Uvjek je tesko poslje takvih igara preci na neke mozda manje kvalitetne ili pak drugacijega pristupa. Tesko mi je bilo poslje BB, pa Witcher3, pa zatim RDR2, Sekira i sada nakon TLoU2. Takve igre dizu kvalitetom grafike, animacija, gp-a, storya, worlda ili neceg trecega ljestvicu na jako visoku, nekim studijima nedostiznu, razinu.
Možda i ne treba igrati slabije naslove, ima dovoljno AAA igara.
Kod mene baš obrnuto, toliko me TLoU2 razočarao da ne mogu početi igrati ništa drugo.
Imaš koji s Abbynim bicepsom u fokusu. Mmmmm.
Prva i zadnja su trebala bit na coveru Steelbooka.
Jebo ih ja.
Nije da Abby ne zaslužuje cover, dapače, al ne ova slika.
A nije da su se baš usrećili i s coverom standardne edicije. Izgleda kao da se netko zaigrao u photo modu i rekli su može, ovo je cover.
Ja cijelo vrijeme pokušavam nabaviti ovaj (naravno mute i komentare ne gledati ), ali, fucking nisam u EU.
A jbte led, postoji
Solid_Snake
Ovako lepo ni @Tzereen ne otpakirava??
(bzvz mi editirat)
Tzereen pozvoni, a u lijevoj ruci set skalpela.
- Uređivano
Završio igru. Nisam dao ni jedan komentar u ovoj temi od launcha.
Nekih 24h sata mi je trebalo.
Uglavnom, fenomenalna produkcija. Po meni nešto neviđeno na svim poljima i s ovakvom kvalitetom i konstantom kroz cijelu igru.
Što se tiče priče, ne vidim neku potrebu za već spomenutim outrageom.
Od mene 93/100, emocionalni roller coaster, ali ništa ne može nadmašiti emocije prve igre i povezivost likova, ali u TLOU2 se to osjeti, ali o tome više u spoiler temi.
E da @Fenix ako je ona spoiler tema još uvijek aktualna, odobri.
- Uređivano
yakuza_stinger prenaporan si vise. Shvatili smo da mrzis TLoU i ne vidim razlog zasto svako malo imas potrebu srat po istoj i to u raznim temama.
Svi smo mi weky ili Chono kad nas pogodi prava igra
@wooddiebone a pravi se javio lol ti vodis krdo sa svojim pizdarijama i ispadima
Oćemo na vote?
@Fenix proso, moze pristup spoiler temi?
- Uređivano
@wooddiebone radi sta hoces, samo saberi misli i napisi smislen post koji ne ukljicuje kurcenje kako si se napusio marice i kako ti je dobro. Jer koliko god ti mislio da si cool, nisi.
Isto tako izostavi me iz ovakvih postova. Grazie
chono7
Čonzo opusti se.
Cekam povratak u gym, jer mi ne trebaju supstance da se opustim i budem zadovoljan