Zero Moguće da pripremaju navodnu ekspanziju/DLC s Abby i MP pored PS5 patcha koji je sveobuhvatniji nego što mislimo pa žele baš razvaliti s najavom svega u paketu te GOTY verzije.
Chaky Mislim da nije bilo nekog sveobuhvatnog patcha. Ali je patchano da osjetis napinjanje luka na novom kontroleru. Ili sam pobrkao s necim?
Solid_Snake https://deadline.com/2021/04/the-last-of-us-jasmila-zbanic-ali-abbasi-to-direct-hbo-series-based-on-video-game-1234742491/ Svaka joj cast, sretno Jasmila ❤️🤗
escoban Poce opet igrat ovaj put na Grounded+ , brate koja igretina ovo je nesto nenormalno . Sad sam na misiji Ellie v serephite (iz trailera) umro sam 20x pokusavam doci do storea bez da trosim municiju al stvarno je jebeno tesko ovi vide svaki k.
zontra escoban Uh taj prvi susret sa Seraphitima, bolesno dobro nesto. Stalno ona jeziva fuckanja, a sve ih moras stealthom rijesit jer inace brutalno brzo ubijaju. Jedna od najboljih dionica ikad u gamingu!
Miro Evo bila akcija nisan odigra pa reko da i to rjesim. Iskreno prica me bas zanima grafika je odlicna i sve to ali igra je dosadna ko vrag. Uvik isto bas previse praznog hoda
Miro Ajme kako bi ja ovu igru nasra ej....ali necu da ne krene rat Sad mogu reci da sav onaj hejt je opravdan cak i malen Koje govno ej Uf