- Uređivano
buz gledaj ja to ne radim zbog ovih sto dizu igru u nebesa. mogu ti se zakunuti da mi ne smetaju ni ovi sto totalno pljuju ni ovi sto hvalisaju, ali smo prosli taj period i vrijeme je da se civilizirano raspravlja. ja trazim mane jer sam ovisnik o takvim stvarima. sve i jednom svom najdrazem filmu trazim i najmanju plot hole, nelogicnost ili nesto trece i to me iskreno, uz naravno faktor zabave, tjera na ponovna gledanja jer uvjek otkrijem nesto novo bilo to dobro ili lose. vidis ja cu hvaliti Throne of Blood film Akire Kurosawe do groba i jako mi je tesko tom filmu naci jednu zamjerku (plot je baziran na William Shakespeare's Macbeth-u), ali sam siguran da cu kroz nekoliko odgledavanja uociti neku nelogicnost ili sitnicu koja ne znam koliko da je minorna, ako pak ne onda cu ga nazvati remek djelom nulte kategorije, a ne pucati sa hvalidbama i govoriti da je najbolje napisan ikada i sta ti ja znam sta sam vec ovdje mogao procitati, bez da sam si dao truda analizirati cjeli film, ako treba i vise puta.
uvjeravam sve da moji postovi nisu hejt prema TLoU 2 jer sam ja medju prvima presao ovu igru na forumu i napisao prilicno pozitivan dojam nakon odigravanja. kada su se smirile strasti krenuo sam u detaljno analiziranje i sada uvidjam sve vise ajmo reci propusta, nekima nebitni, nekima bitni. hvala na razumijevanju.