wooddiebone Ok. Igra gotova. Creditsi su mi na TVu as we speak... Ima li života poslje ovoga? Tjedan dana nisam o ničemu drugom razmišljao nego o ovoj igri. Aj daj pristup u tu temu neko...
weky resident_evil Možda će netko reći da sam lud, ali Days Gone može se bez problema boriti sa part II na polju grafike. Lud si. Bez puno diskusije.
resident_evil weky Znao sam da ćeš ti to misliti 😃 Nisam stigao igrati za vikend a ni danas. Ali nadam se da ću večeras. Po mojoj procjeni imam još 5-7h do kraja i baš me zanima što će se sve dogoditi, i zašto se prašina digla oko samog kraja igre.
maverick ova igra je jebeni masterpis. onaj dio prije seattle day 2 kraja je nesto najbolje sto sam dozivio u igrama, period! igra je audiovizualno iskustvo trenutno bez premca na ovom mediju, a i sire! kapa dolje ND i od same pomisli na to sta me jos ceka kroz igru, najezim se...
Genesis gotovo...presao nakon 24h igranja...sad je vrijeme za ponavljanje gradiva na najlaksoj tezini i osvajanje platine 😃
Genesis Flipper hvala sto mislis na mene, al dobio sam pristup vec prije cca tjedan dana jer sam pitao Fenixa da mi odobri temu iako nisam presao igru al sam bio upoznat sa cijelom igrom radi spoilera 🙂
ibor4you I meni se bliži kraj, razvuko sam koliko sam mogao. Ne sviđa mi se puno stvario u priči, no za sve ostalo nemam riječi koliko je to dobro :-)
wooddiebone fensisuperstar Ne sviđa mi se i sranje je nisu ista stvar. 0/10 za post. Prestani širit svoju agendu.