Prešao sam! @Fenix mi možeš dati pristup spoiler temi?
E sad. Prešao sam na hard i trebalo mi je 28h (masu toga sam istraživao) i po meni oni koji su skupili 32+ mora da su sve pokušali riješiti šuljanjem. Jer ne vidim di sam mogao natuči još 5+ sati. Složio bi se da je dvojka lakša od jedinice na hard. Nisam stigao sve nabrijati do kraja ali skoro sam kroz cijelu igru imao sve što sam htio. Par puta se dogodilo da mi je falio health pack ili koji metak.
Gameplay, atmosfera, grafika, zvukovi, gluma, soundtrack, detalji sve ja za čistu desetku. Stvarno naklon do poda.
Ful mi je glupo što su onemogućili isključiti film grain. Onda mi je žao što ima jako malo dijelova di su zaraženi i ljudi zajedno. Očekivao sam od toga puno više. Da li je PS4 slab za prikazivanje tako nečega, mislim da nije..Naravno ne sviđaju mi se neke stvari u priči(nisam si ništa spojlao) ali cijenim njihovu hrabrost da su se odlučili za taj put..Iako se vidi da su htjeli zadovoljiti lgbt i sjw zajednice, to mi uopće nije smetalo koliko te druge stvari.
Sve u svemu zadovoljon sam. I radi priče ne mogu dati više od 9/10. Jedinica mi ostaje bolja, iako sam bio siguran (do prije par mjeseci) da će mi dvojka biti bolja.