ja sam imao npr veci problem u vidu motiva koji je imala Dina da krene u killing spree zajedno sa Ellie, jer pod broj jedan budimo realni tek ju je jednom poljubila, nije mogla da ju odjednom toliko zavoli jer nisam siguran da bih ja osobno posao u bijeli svijet samo zato sto mi se neka koka svidjela, uzvalio sam ju, a do prije par dana spavao i sa nekom drugom i jos je zatrudnio. broj dva ona ako se ne varam zna da je trudna ili je to putem saznala pa mi je isto totalna ludost sto je nastavila dalje i bas kao sto je sama Ellie rekla, sad si mi samo na teret ili tako nesto u tom smislu. pod broj tri Joel njoj nije bio ono sto je bio ellie pa mi i taj motiv djeluje slabasan. ne kazem da je ovaj scenarij nemoguc, vec mi su mi motivi vrlo sabasni i neuvjeriljivi od strane Dine. sto se tice Ellie nemam nikakvih zamjerki. Ona je bila psihopata jos od sredine prvog TLoU-a, a u Part II je potpuno izgubila kontrolu sve do samog zavrsetka.
Ellie mi je jedan od drazih likova u igrama uz Arthura, da budem iskren i ako ikada budem igar TLoU 2 ponovo biti ce to zbog dijela sa Ellie. Kupio sam jebene duboke coversice kao Ellie nakon sto sam presao igru, nemam pojma ni sam zasto, ali eto morao sam lol
buz a ne bavim se ovakvim nebitnim glupostima koje ne mijenjaju igru ni na koji način?
cinjenica je da se grupa ljudi bavi ovakvim ''glupostima'' cisto i samo iz razloga sto ona druga grupa hvali sve vezano u igru (posebice pisanje) do nebesa, a moze mu se naci sto sitnih, sto vecih zamjerki. ne vidim gdje je problem da se dobre i eventualno lose stvari (koliko god se nekima cinile nebitnima) stave na stol i rasprave.