- Uređivano
Hvala i tebi! Zaboravio sam da si moderator ili se nešto promijenilo, moje isprike.
Nema šanse da uvrijedim nekoga, pogotovo ne vlastiti narod i kolegu gamera bez obzira koliko se naša mišljenja razilaze. Editirao sam post, nisam upućen koliko je apdejtan režim što se tiče govora mržnje, koje riječi se ne smiju koristiti te pravila o slobodi govora na forumu. Nisam upućen jesu li pravila u skladu sa zakonom te jesi li imao neki pravni orijentir kada si ih pisao, što se foruma tiče.
Očekivano, pošto svaki dan na poslu trpimo stegu i represiju mada je to drugi svijet i percepcija.
Neću pisati da nema potrebe za agresijom ili djelovanjem jer si me preduhitrio i odmah pametno flagao spominjujući tkzv. "govor mržnje". Iako moralno neispravno tvoj je forum i možeš raditi što želiš u teoriji. To ti nitko nemože zabraniti, osim pravnim putem ali izvan foruma i tvojih pravila. Sloboda govora postoji u našoj državi i moje je ustavno pravo. Osim toga prisegnuo sam da branim prava, temelje slobode i jednakosti! Da sam nehuman sada bi tebe prozvao za attack i lažne optužbe.
Slikao sam svoj post original i editiran za svaki slučaj.