Pa Batman Arkham Knight je prakticki imao Jokera vise nego prethodnici. Tak ce se mozda i tu Joel stalno prividat Elie, al sumnjam u to...

Nije da nisu lagali kad su najvljivali prvi dio pa ne treba baš sve uzimat za ozbiljno.
Nekakva logika i iskustvo mi kažu da ćemo večinom igrat s Ellie i nešto sitno s Joelom.
Neki flashback ili uvod. Uglavnom svejedno mi je, vjerujem ekipi koja radi na igri.
I to je jedna od igara uz RDR2, DS, Cyberpunk i Knack 2 koja se odmah kupuje.

Velika je razlika u pojmovima ne igrat sa Joelom ili da Joela uopce nema u igri.Meni osobno ne igra nikakvu ulogu sa kime upravljam,bitno mi je samo da su zajedno i dio price

Opet pogledao trailer (po ne znam koji put xD) i primijetio sam nešto kaj još vidim da nitko nije rekal. Zašto na samom početku trailera vidimo drvo pogrebano s kandžama? Neka nova vrsta clicker-a?! Tigar clicker?! XD

Opet pogledao trailer (po ne znam koji put xD) i primijetio sam nešto kaj još vidim da nitko nije rekal. Zašto na samom početku trailera vidimo drvo pogrebano s kandžama? Neka nova vrsta clicker-a?! Tigar clicker?! XD
primjetio ja, negdje na 2-3. stranici kazao da prema tome ožiljku na drvetu izgleda da će biti novih monstera, možda životinje mutirane.. :)

Okej šta je ovo? Nisam mogao gledati PSX, a nisam ni očekivao upola toliko odličnih trailera pogotovo TLOU 2

Moja reakcija nakon trailera a i cijele knofe.

Evo šta sam napisao u temi prije nekoliko dana, oh boy.

Baš si razmišljam kako bi ponovno trebao preći jer nisam od ljeta 2014 (shame on me). Al jednostavno se nema vremena, previše mi je toga na lageru šta me čeka. A tlou sam ipak prešao tri puta (a početak barem 8 ). Ne sumnjam kad bi ND izbacio trailer za tlou 2 da bi iste sekunde krenuo igrati remastred

Sad nek ti bude žao što si kupio govno iz Redmonda!

primjetio ja, negdje na 2-3. stranici kazao da prema tome ožiljku na drvetu izgleda da će biti novih monstera, možda životinje mutirane.. :)
Sorry, zaboravih da si napisao za drvo. Baš me zanima kakve će još vrste "infected" dodat.

Sad nek ti bude žao što si kupio govno iz Redmonda!
Neće nikada, neće nikadaaaaaa

Koliko god Elie bila zakon Joel je Joel i volio bi da igramo s njim također.
I mene ful zanimaju nove vrste neprijatelje. Nadam se da će ubaciti horde mode u part 2. To je baš falilo jedinici.

Nisam baš za opciju da se igra samo sa Ellie, i sumnjam da će doć do toga. Očekujem bar dio igre sa Joelom, prevažan je lik a da bi ga se na neki način izbacilo.

Nagađanja o njegovoj smrti su samo to, obična fanbase nagađanja temeljena na praktički ničemu :)

Važnije je da je potvrđeno da izlazi nastavak ponajbolje igre svih vremena te da nastavljamo priču sa dva lika koji su apsolutno svima ušli pod kožu.

Teško je opisat osjećaj kojim sam gledal trailer, teško je ikome koji nije u gamingu kao mi to objasnit...nebih, recimo, ni pokušal to reć curi jer nikad to nebi mogla shvatit. Umjesto tračka razumjevanja bih vjerojatno slušao replike o tome da sam previše ovisan o gamingu. Što većinom dolazi od osoba koje su opsjednute facebookom, instagramom i sličnim prokletstvima današnjeg "modernog" društva.

Cheereanje sa publikom na svako prepoznavanje nečeg, ozaren osmijeh kad prepoznaš Ellie, trnci kad mala počne pjevat, iščekivanje kad nepoznati lik prolazi kroz kuću, i ono, čisti osjećaj neke euforije, sreće, zadovoljstva, što ja znam čega kad prepoznaš Joela iz profila i čuješ njegov glas kako se obraća maloj.

Nemam neki pametni konkretan zaključak...osim da mi je drago što sam gamer i što živim u ovo vrijeme. I što postoje programeri poput Naughty Doga (te CDPR-a) koji nam omogućuju ovakve igre :)

Ono drvo sam i ja opazio ali nemora znacit nista.To moze napraviti bilo koja postojeca zivotinja..suma je borova,moze biti medvjed,planinski lav...bilo sta..

Ja skidam jedinicu ovo me opet nahajpalo na igru da ne mogu to opisat.
Kad bi mogao prespavat do izlaska dvojke 

I meni se igra, ostao jos grounded. Budem nakon TLG.

Nisam baš za opciju da se igra samo sa Ellie, i sumnjam da će doć do toga. Očekujem bar dio igre sa Joelom, prevažan je lik a da bi ga se na neki način izbacilo.

Nagađanja o njegovoj smrti su samo to, obična fanbase nagađanja temeljena na praktički ničemu :)

Važnije je da je potvrđeno da izlazi nastavak ponajbolje igre svih vremena te da nastavljamo priču sa dva lika koji su apsolutno svima ušli pod kožu.

Teško je opisat osjećaj kojim sam gledal trailer, teško je ikome koji nije u gamingu kao mi to objasnit...nebih, recimo, ni pokušal to reć curi jer nikad to nebi mogla shvatit. Umjesto tračka razumjevanja bih vjerojatno slušao replike o tome da sam previše ovisan o gamingu. Što većinom dolazi od osoba koje su opsjednute facebookom, instagramom i sličnim prokletstvima današnjeg "modernog" društva.

Cheereanje sa publikom na svako prepoznavanje nečeg, ozaren osmijeh kad prepoznaš Ellie, trnci kad mala počne pjevat, iščekivanje kad nepoznati lik prolazi kroz kuću, i ono, čisti osjećaj neke euforije, sreće, zadovoljstva, što ja znam čega kad prepoznaš Joela iz profila i čuješ njegov glas kako se obraća maloj.

Nemam neki pametni konkretan zaključak...osim da mi je drago što sam gamer i što živim u ovo vrijeme. I što postoje programeri poput Naughty Doga (te CDPR-a) koji nam omogućuju ovakve igre :)

EDIT: Jel prodaje neko remaster?!

Bome se i meni igra, isto ostao samo grounded ali imam čudo ne odigranih igara pa mi je to žao ostaviti, sljedeće godine sigurno idem na 100%

Moramo nabacit par screenova da Marks podivlja

Ono kad još nisi igrao ni prvi dio pa samo promatras pasivno sa strane 

Morati cu neki base model PS4 nabavit sad kada padnu cijene.

Moramo nabacit par screenova da Marks podivlja
http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc