Druga stvar bas lupate gluposti, ocito je iz trailera da su vjerojatno se odvojili i Ellie je poubijala hrpu firefliesa i dok ju je Joel dostigel i videl kaj je napravila jednostavno je pital dal je sigurna da zeli nastavit s ovim, stariji moze biti max 5 godina, a za to vrijeme nije postal nesposoban djedica :/
renda
upotrijebi mozak.. i nije ju pital dal je sigurna da želi nastavit s ovim, nego ju je pitao : "dijete, što si naumila!?" dvije različite rečenice..
pročitaj dolje tekst..
Drago mi je da vidin Joela, mislija san da će radnja bit u daljoj budućnosti di bi Ellie bila jedino glavni lik uz svoju ''ekipicu'' falija san bogu fala.
Wolf
Joel ti je 90 posto mrtav.. poveži neke sitnice... i iz teama ND su objavili da igramo u ulozi Ellie i da je ova igra o osvetničkom pohodu, a koji razlog je bolji za osvetu više nego osobni gubitak Joela koji joj je bio poput oca.. nema veće boli od ove.. boli nju kurac za Fireflye i što su je htjeli iskoristiti i raditi pokuse na njoj, tužno da ali najveći gubitak i najveći razlog za osvetu može biti samo smrt Joela.. pridonosi tome što je u traileru mlađi nego prije, što se pojavljuje iz magle, čist ko suza, bez naboranih ruku i sijede kose, što joj se obraća sa riječju: "mališa" ko da Ellie ima 14 godina, što nije uz nju nego se pojavljuje tek kad ona zasvira gitaru i emocije se probude u njoj.. i što ju pita šta je ona naumila.. nebi ju to pitao da je uz nju.. ona nema nikoga, on nema nikoga, bio bi cijelo vrijeme uz nju.. to je apokalipsa.. povežite malo sitnice ljudi.. nažalost je tako, što mi nije drago ali nema trenutno drugog objašnjenja, ja bi bio najsretniji da je Joel igriv lik ali kad su potvrdili da nije.. znači da ne može skoro ništa drugo biti nažalost..