Pa to sam i napisal, da im slijepo vjerujem :)
The Last Of Us Part II
Nema smisla ne vjerovati ND-u.
Oni su jedan od devova koji imaju odrjesene ruke i mogu raditi što žele i kada žele.
Ne bi sigurno išli u nešto ovakvo, a da nisu sigurni 100%.
Ja sam prodan...ne moraju mi ni pokazati ništa više.
Druga stvar bas lupate gluposti, ocito je iz trailera da su vjerojatno se odvojili i Ellie je poubijala hrpu firefliesa i dok ju je Joel dostigel i videl kaj je napravila jednostavno je pital dal je sigurna da zeli nastavit s ovim, stariji moze biti max 5 godina, a za to vrijeme nije postal nesposoban djedica :/renda
upotrijebi mozak.. i nije ju pital dal je sigurna da želi nastavit s ovim, nego ju je pitao : "dijete, što si naumila!?" dvije različite rečenice..
pročitaj dolje tekst..
Drago mi je da vidin Joela, mislija san da će radnja bit u daljoj budućnosti di bi Ellie bila jedino glavni lik uz svoju ''ekipicu'' falija san bogu fala.Wolf
Joel ti je 90 posto mrtav.. poveži neke sitnice... i iz teama ND su objavili da igramo u ulozi Ellie i da je ova igra o osvetničkom pohodu, a koji razlog je bolji za osvetu više nego osobni gubitak Joela koji joj je bio poput oca.. nema veće boli od ove.. boli nju kurac za Fireflye i što su je htjeli iskoristiti i raditi pokuse na njoj, tužno da ali najveći gubitak i najveći razlog za osvetu može biti samo smrt Joela.. pridonosi tome što je u traileru mlađi nego prije, što se pojavljuje iz magle, čist ko suza, bez naboranih ruku i sijede kose, što joj se obraća sa riječju: "mališa" ko da Ellie ima 14 godina, što nije uz nju nego se pojavljuje tek kad ona zasvira gitaru i emocije se probude u njoj.. i što ju pita šta je ona naumila.. nebi ju to pitao da je uz nju.. ona nema nikoga, on nema nikoga, bio bi cijelo vrijeme uz nju.. to je apokalipsa.. povežite malo sitnice ljudi.. nažalost je tako, što mi nije drago ali nema trenutno drugog objašnjenja, ja bi bio najsretniji da je Joel igriv lik ali kad su potvrdili da nije.. znači da ne može skoro ništa drugo biti nažalost..
Ljudi igra izlazi 2018. godine. Pa jebemu neće valjda 3 godine unaprijed najaviti igru koja se radi vec godinu i pol dana? 2018. sigurno. 2019. je zaista zaista predaleko.2018. 100%
Poslano s mobilnog telefona S7
ND je ogroman studio, imaju 2 ekipe i jako su brzi. Cak i u periodu nakon U1 koji im je bio najteza igra zbog PS3 arhitekture izbacuju igre svake 2 godine. Jedino je problem bio zbog TLOU remastera i tamo su oni interno portali igru i jako puno im je uzelo vremena al je odlicno posluzilo jer rezultati uncharteda 4 govore sami za sebe. Tlou je nakon najave izasao za 2 godine.
na 2 godine imaju igru uvijek, i imaju top prioritet i podrsku sonya. 2007-2009-2011-2013-2014(tlou)- 2016. Nastavak je godinama u konceptu i sad nakon u4 sigurno je full speed u produkciji. Inace, ovaj trailer (performance capture) je snimljen prije godinu i pol, to vam nesto govori.
Ne pital ju dal je sigurna da zeli nastaviti, upotrijebi rijecnik ;)Druga stvar bas lupate gluposti, ocito je iz trailera da su vjerojatno se odvojili i Ellie je poubijala hrpu firefliesa i dok ju je Joel dostigel i videl kaj je napravila jednostavno je pital dal je sigurna da zeli nastavit s ovim, stariji moze biti max 5 godina, a za to vrijeme nije postal nesposoban djedica :/renda
upotrijebi mozak.. i nije ju pital dal je sigurna da želi nastavit s ovim, nego ju je pitao : "dijete, što si naumila!?" dvije različite rečenice..
pročitaj dolje tekst..Drago mi je da vidin Joela, mislija san da će radnja bit u daljoj budućnosti di bi Ellie bila jedino glavni lik uz svoju ''ekipicu'' falija san bogu fala.Wolf
Joel ti je 90 posto mrtav.. poveži neke sitnice... i iz teama ND su objavili da igramo u ulozi Ellie i da je ova igra o osvetničkom pohodu, a koji razlog je bolji za osvetu više nego osobni gubitak Joela koji joj je bio poput oca.. nema veće boli od ove.. boli nju kurac za Fireflye i što su je htjeli iskoristiti i raditi pokuse na njoj, tužno da ali najveći gubitak i najveći razlog za osvetu može biti samo smrt Joela.. pridonosi tome što je u traileru mlađi nego prije, što se pojavljuje iz magle, čist ko suza, bez naboranih ruku i sijede kose, što joj se obraća sa riječju: "mališa" ko da Ellie ima 14 godina, što nije uz nju nego se pojavljuje tek kad ona zasvira gitaru i emocije se probude u njoj.. i što ju pita šta je ona naumila.. nebi ju to pitao da je uz nju.. ona nema nikoga, on nema nikoga, bio bi cijelo vrijeme uz nju.. to je apokalipsa.. povežite malo sitnice ljudi.. nažalost je tako, što mi nije drago ali nema trenutno drugog objašnjenja, ja bi bio najsretniji da je Joel igriv lik ali kad su potvrdili da nije.. znači da ne može skoro ništa drugo biti nažalost..
"What are you doing, kiddo? You really gonna go through with this?
Ne pital ju dal je sigurna da zeli nastaviti, upotrijebi rijecnik ;)
mislim da ovo nije pitanje dal želi nastaviti, nego šta radi i dal zaista želi ići kroz to dalje.. : mislim da nije bilo tako teško prevesti.. ili sam stvarno glup.. slična značenja
Daj nemoj me zezat da ti se stvarno mora crtat ili zajebavas??
Daj nemoj me zezat da ti se stvarno mora crtat ili zajebavas??? upotrijebi translate, mislim radim 3 godine već u inozemstvu pa valjda znam engleski brate
Ne pricam o tome nego o razumijevanju te recenice.
a rečenicu si možeš objasniti na više načina, kad još ne znamo glavnu radnju.. no svrha je da ju to nebi pitao da je živ i uz nju.. to je 100 % sigurno.. jedino nas spašava scenarij da je negdje zarobljen čitavu igru, ne vidim razlog da se Joel šeće sa nama a mi igramo sa Ellie cijelu igru..a to su potvrdili iz ND.. da ovaj TLOU igramo samo s Ellie ne sa Joelom.. ili možda seru i lažu da nam probude maštu.. :)
Scena poslije zirafa, ista (jako slicna)recenica pa je zamisli ziv, ubijaju me ova nagadjanja koja nikad niko ne pogodi.
Mislim da je još previše rano reći da je 100% mrtav, ovaj trailer ima neki hint kao da je samo mašta jer Joelova smirenost kada vidi mrtve ljude po kući i krvavu Ellie su mi off za njega, ali ništa se još ne zna, možda ND želi da mislimo da je mrtav, čak je možda malo i očito da to žele.
Stvari u koje sam siguran
-kupujem day 1
-ako ne bude bolja od prvog djela bit ce druga najbokja igra ikad
-necemo bit razocarani likovima i pricom
-plakat cemo
I igra je u razvoju minimalno godinu dana sigurno.Sada stvaraju igru ali cak mislim da je prica odavno napisana.Nekada znaju i kad se pise i radi prva igra imati vec kompletan scenarij napisan ali ga odrezu i podjele za prvi pa drugi dio.Sjecam se po zavrsetku max paynea u creditsima kad zavrsis igru pise da max payne nije zavrsena prica i da nastavak sljedi..znaci prakticki sluzbena najava nove igre odmah.Tako i ovdje,s obzirom na pricu i zavrsetak prvog,nemoguce je da je neko pisao pricu i ni sam nije znao sta dalje ina u glavi i rasplet svega.
a di je hype za Knack 2?
Mislim da je još previše rano reći da je 100% mrtav, ovaj trailer ima neki hint kao da je samo mašta jer Joelova smirenost kada vidi mrtve ljude po kući i krvavu Ellie su mi off za njega, ali ništa se još ne zna, možda ND želi da mislimo da je mrtav, čak je možda malo i očito da to žele.zato sam rekao 90 posto, ali vidiš da si i ti povezao neke stvari.. kažem ja najsretniji ako nam je djedica živ i mlađi nego prije
Sviđa mi se ovo. Jučer najavljeno, a već 9 stranica teksta
a di je hype za Knack 2?ti to nas zajebavaš :
"Povezali ste" od citanja po netu.
Meni ne izgleda mladje, izgleda ko i u prvom dijelu, da je zamisljen ne bi drzal fakin pistolj u ruci, smiren je jer pozna Ellie i zna kaj je sve u stanju uciniti, mislim dal ja jedini vidim kolko je sve do sad napisano nebulozno i nategnuto??
Najnormalniji trailer bez tajanstvenosti i potrebama za razvijanje kojekakvih teorija.
:
https://www.youtube.com/watch?v=4oB3D5HPcIs
Mladje Ni facu mu ne vidite
Trailer je zamisljen da pokaze Ellie kako ima punu kontrolu i u kakvim je sranjima pogotovo jer znamo da je ona sada nas lik. Naravno, sve predivno ispricano s puno detalja. Zato i joela kasnije vidimo. Joel je bitan i na panelu je potvrdjeno da je u igri, sigurno ga nece zvat da se pojavi samo u traileru. Dvojka je 5 godina nakon jedinice. Nije mladji, niti Ellie to nesto znaci jer se njihov odnos gradio nakon jedinice da bi ga sad zamisljala mladjeg. Citava prica tlou se bazira na njihov odnos, to oni znaju i zato su ih vratili i zato ce se to gradit dalje.
Cisto normalan trailer u kojem to sto vidis to i je.