The Last Of Us Part II
S obzirom da su do sad prodali preko 8mil kopija, normalno da ne možeš prodat. Svi imaju
- Uređivano
Malo sam usporio...
Chapter 36...
Već mi je žao kaj se bližim kraju...
Stvarno je odlična igra. Stvarno je. Storytelling mi baš paše. Bit ću tužan kad završi.
Btw, ne znam jel se to smatra spojlerom ili ne, ali:

I još k tome, igra Hotline Miami !!
Haha, odlično!
Minor trivia spoiler za Tzereena.
- Uređivano
Chapter 43...
Kakva igretina...
Čudo!!
Jedva čekam završiti igru i otići na onaj topic gdje pričate o igri.
Nije mi jasno da neki od fanova jedinice nisu zadovoljni s ovim. Jednostavno mi nije.
Btw, thanks @weky na objašnjenju!
Edit:
Gotovo...
Jesus Christ...
Kakva igra. Kakav piece of art. Kakvo savršenstvo.
Neću se još raspisati skroz detaljno jer ne mogu.
Ali @Fenix , molim pristup temi za pisanje.
Jesus. Trnci me još prolaze kad razmišljam o svemu. Ovo je next level in gaming. Fakat. Ne samo po grafici. Sve.
- Uređivano
Brijac
Ja nisam mislio omalovažavajuće. Dapače, rado bih pročitao argumente negativnih dojmova. Jer ovo je (meni) savršen nastavak igre.
Meni je i dalje prva igra desetka. Za svoje vrijeme sigurno. Ništa se nije ni približilo naraciji, glumi i emocijama u to vrijeme.
Ja iskreno nisam mislio da može biti puno bolje, ali je. Kako je prva igra podigla ljestvicu u tom narativnom i emotivnom segmentu, dvojka je to dobro nadmašila.
Baš razmišljam o svemu i ne vidim ni jednu manu igri. Ok, možda sitnica - ne znam jel i to spojler ili ne, ali:
Edit:
Fakat jedva čekam vidjeti Marksmanove komentare, jer znam da je prvu igru doživio slično kao i ja. A ovdje je strašno razočaran. Fakat me zanima.
Mozda je nekima priča sranje, ali način kako je ispričana, kompletno narativno iskustvo je vanserijsko i u samom vrhu gaminga.
Nexus
Ovo.
Ako si pročitao jedan negativan post u vezi igre, pročitao si i marksmanov osvrt.
Ljudi hebeno ne kuže da još jako dugo neće odigrati nešto bolje od ove igre. Nema bolje!.. nema studija u cijelom svijetu koji trenutno može bolje!
Žaliti se i cmrljiti na priču je baš jadno.
Uvjeren sam da je ovo zamišljeno kao trilogija,. i kraj svega će biti mindfuck.
I btw i love Abby
Ja još nisam čitao ničiji osvrt pa ne znam kaj je ljude smetalo.
Btw, žao mi je jedino kaj nisam uzimao screense uopće, jer sam bio skroz involviran u priču i likove. Možda krenem odma u new game plus.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Makar ono bilo krivo.
Krenuo sam sad gledati neke reviewe napokon na YouTubeu.
Onaj girlfriend reviews osvrt, koji je bio prije same recenzije, je definitivno genijalno napravljen.
Skillup i boogie su me malo razočarali, al ok.
Sad odgledao ending walkthrough s Allanah Pierce i to je bilo dobro. Gledajući ponovo, čovjeku skoro dodje da zaplače... Definitivno nisam nikad odigrao emotivniju igru.